02 / 05 / 2024

kabataş iskelesi ne olacak

kabataş iskelesi ne olacak

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak? 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 1. Etap Mecidiyeköy - Mahmutbey Hattı’nda test sürüşleri devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Şubat Pazar günü metronun hizmete gireceği tarihi açıklayacak...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Kabataş Martı Projesi'nde son durum!

KABATAŞ’ta ’martı’ şeklinde tasarlanması sebebi ile  kamuoyunda ’Martı Projesi’ olarak bilinen "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi" projesi inşaatı, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’ndan kara bölümüne henüzizin çıkmadığı için durdu.

Kabataş Martı Projesi'nde son durum ne?

İstanbul Kabataş İskelesi'nde yapılmak istenen Kabataş Transfer Merkezi Projesi'nde kazık çakma işlemlerinde sona gelindi. Büyük bölümü tamamlanan işlemin yüksekliği 9.5 metreyi geçmeyecek.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Mudanya İskelesi Bursalıların hizmetinde!

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Kabataş İskelesi kapatıldı!

Kabataş Vapur iskeleleri "Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı" nedeniyle sabah saatlerinden itibaren deniz trafiğine kapatıldı.

Kabataş İskelesi ve Taksim füniküleri 3 yıl kullanılmayacak!

Rahşan Gülşan: Kabataş'a yapılacak dev martı şeklindeki ulaşım merkezi inşaatı hakkında çok fazla soru var. İnşaat sürecinde üç yıl boyunca, İstanbullu için çok önemli olan Kabataş İskelesi ve Taksim füniküleri kullanılamayacak.''dedi.

TMMOB'dan Kabataş Martı Projesi için 4 soru!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) Kabataş Iskelesi'ne yapılan Martı Projesiyle ilgili yazılı bir açıklamayla beraber 4 soru sordu.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

kabataş iskelesi ne olacak Haberi

kabataş iskelesi ne olacak

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.


Dün, 4 Ağustos’tan itibaren kapatılacak olan Kabataş İskelesi’yle ilgili şikâyetleri yansıtmıştım hatırlayacağınız gibi... Malum... İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başlatacağı Transfer Merkezi projesi nedeniyle Kabataş’taki iskele çalışmayacak, yolcular Karaköy, Beşiktaş ve Eminönü’ne yönlendirilecek. Bu arada Taksim-Kabataş füniküleri de devre dışı kalacak. İki yaka arasındaki ulaşımını deniz yoluyla sağlayan ve Kabataş İskelesi’ni kullanan yolcular da işte bu çalışmalar süresince ne yapacaklarını bilemiyor, mağduriyet yaşamaktan korkuyor. İBB’den alternatif çözümler bekleyen İstanbulluların ilk aklına gelen çözüm ise Fındıklı’ya da bir iskele açılması. Kabataş’ın kapatılmasıyla Karaköy, Eminönü ve Beşiktaş iskelelerinin aşırı yoğun olacağını, Fındıklı’ya bir iskele açılırsa özellikle Taksim’den gelecek...