08 / 05 / 2024

kabeye yakın dükkan ne kadar

kabeye yakın dükkan ne kadar

Mekke'de Kabe'ye yakın dükkanların kirası yıllık 200 bin dolardan başlıyor, küçük alışveriş yerlerinde ise bu rakam 100 bin dolara kadar düşüyor

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Dolar tarihi rekora yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları

Seçim öncesi dolar/TL kuru yükselişini hızlandırarak tarihi rekora yakın seyrediyor. Peki Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Avrupakent GYO 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor! Halka arzdan sonra yatırımlar hızlandı!

Avrupakent GYO, Kemerburgaz'da bir siteden 650 metrekarelik dükkanı 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Dolar yeni zirvesinde euro rekora yakın seyrediyor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 27 Aralık Çarşamba döviz kurları

Dolar/TL kuru yükselişlerine devam ederek, 29,36 liraya kadar yükselirken, euro kuru ise rekor seviyeye yakın 32,46 liradan işlem görüyor. Peki döviz kurları yükselmeye devam edecek mi?

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

Belediye, 13 arsa, 41 konut ve 15 dükkanı satışa çıkardı! Konutların fiyatı 2 Milyon TL’den başlıyor

Elazığ Belediyesi kentte 41 konut, 15 dükkan ve 13 adet arsa satışı yapacağını ilan etti. İşte satışlara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

kabeye yakın dükkan ne kadar Haberi

kabeye yakın dükkan ne kadar

Her yıl Hac ve Umre dolayısıyla 15 milyon müslümanın ziyaret ettiği Mekke'de Kabe'ye yakın olan dükkanların yıllık kirası 200 bin dolardan başlıyor. Kabe'ye birkaç yüz metre uzaklıkta bulunan küçük alışveriş yerlerinde ise bu rakam 100 bin dolardan...