10 / 05 / 2024

kabine toplantısı sonuçları

kabine toplantısı sonuçları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde toplanacak. Toplantıda koronavirüs tedbirleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunulacak.

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

Anket sonuçları açıklandı! Merkez Bankası’nın mayıs ayı faiz kararı ne olacak?

Yurtiçi piyasalar bu hafta içi paylaşılacak Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklanmış durumda. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 8,5 seviyesinde stabil tutmuştu. Peki, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın mayıs ayı faiz kararı ne olacak? İşte anket sonuçları...

Şubat ayı Merkez Bankası faiz kararları açıklandı mı? Herkes Para Politikası Kurumu toplantısını bekliyor

Merakla beklenen Para Politikası Kurumu toplantısı vatandaşlar tarafından araştırılan konuların başında gelirken tarihle alakalı netleşmeler başladı. 

Dolar tarihi zirvesini gördü! Piyasaların gözü Kabine Toplantısı ile Hazine ihalelerinde! Piyasaları neler bekliyor? 

Dolar/TL sınırlı yükselerek yeni zirve olan 18.61'e geçtiğimiz hafta ulaşarak, bugüne yatay seyirle başladı. Piyasalarda kabine toplantısı, Hazine ihaleleri ve işsizlik verisi takip ediliyor. İşte piyasalardaki son durum...

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu? Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar…

Milyonlarca emeklinin gündeminde "2022 yılında emekli zammı ne kadar olacak ve zam oranı ne zaman açıklanacak? " sorusu yer alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı sonrası açıklama geldi. İşte detaylar...

Asgari ücrette kritik viraj! Gözler Kabine toplantısına çevrildi

Enflasyonun yüzde 73'ü geçmesinin ardından asgari ücrete ara zam beklentisi oluştu. Bu çerçevede Kabine toplantısına çevrildi. 

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Ata GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Ata GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin genel kurul tutanağı, hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Servet GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Servet GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları 7 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Akfen GYO 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları!

Akfen GYO'nun 2020 yılı Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşti. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

kabine toplantısı sonuçları Haberi

kabine toplantısı sonuçları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir araya gelecek. Düzenlenen toplantıda, koronavirüs kısıtlama tedbirleri konuşacak. Kabine toplantısında koronavirüsle mücadale koknusunda ülke gündemindeki önemli konuların ele alınacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre; gerçekleşecek toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir sunum yapması planlanırken, hızlanan aşılama çalışmaları hakkında konuşularak, bunun vaka sayılarına yansımaları hakkında değerlendirmelerde bulunulacak.

Kısıtlama tedbirlerinin görüşüleceği toplantıda, başta pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması olmak üzere tedbirlerin azaltılıp azaltılmayacağıyla ilgili, normalleşme adımlarının görüşülmesi bekleniyor. 

Turizmden, Rusya'dan Türkiye'ye yapılacak uçuşların 22 Haziran'dan sonra yeniden başlayacak olması hakkında konuların da gündeme gelmesi beklenen toplantıda, turizmle ilgili koronavirüs tedbirlerinin masaya yatırılması planlanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sunumuyla başlayacak toplantıda, turizmcilere sağlanan KDV desteğinin uzatılmasıyle ilgili karar alınması...