04 / 05 / 2024

kablosuz süpürgeler iyi mi

kablosuz süpürgeler iyi mi

Evinizin düzenli olmasının yollarından biri de anlık temizlik. Kablosuz süpürgeler ise günlük temizlikte kadınların en büyük yardımcısı. De’Longhi’nin yepyeni Colombina kablosuz süpürgesi, kolay kullanımıyla her daim elinizin altında!

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

Son dönemlerde evlerin en popüler elektrikli ürünlerinden biri robot süpürge oldu. Robot süpürgeler, kullanımı ve teknolojisiyle ev temizliğinde temizliği yapan kişilere hiç gerek duymamasıyla oldukça popüler hale geldi. Roborock da bu kapsamda uygun fiyatlı bir robot süpürge üretti.

Kablosuz süpürge almak isteyenlere müjde! Dyson V8 Absolute kablosuz süpürgede ekim fırsatı başladı!

Kablosuz süpürge denince akla ilk gelen markalardan Dyson, V8 Absolute kablosuz süpürgeyle geri döndü. Dyson, çok beğenilecek kablosuz süpürgede cazip fiyatlarla müşterilerin beğenisini kazandı.

4 bin 464 TL'ye akıllı robot süpürge: Hem süpürüyor, hem de siliyor

Son dönemin gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgeler araştırılmaya devam ediyor. 4 bin 464 TL'ye satılan bir süpürge hem fiyatı hem de performansıyla ilgi görüyor. İşte detaylar..

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Herkes onu araştırıyor! İşte Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge güncel fiyatı

Son dönemin popüler markalarından biri olan Dyson'un kablosuz süpürgeleri gündemdeki yerini koruyor. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Trendyol’da Dyson kablosuz süpürge ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Trendyol, yaptığı son açıklama ile Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’yi görücüye çıkardığını duyurdu. Trendyol, bu duyurusuyla 7’den 70’e herkesi sevindirirken, kablosuz süpürgenin fiyatını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge ne kadar oldu? İşte 8 Temmuz 2023 fiyat listesi

Kablosuz temizlik; Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge 8 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Yeedi Vac 2 Pro Robot Süpürge uygun fiyatıyla dikkat çekiyor; İşte 29 Haziran 2023 fiyat listesi

Son dönemde fiyatları yükselen akıllı robot süpürgeler arasında Yeedi Vac 2 Pro Robot Süpürge uygun fiyatıyla dikkatleri çekiyor. İşte Yeedi Vac 2 Pro Robot Süpürge güncel fiyatı...

Homend Dustrider 1260h Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatları ne durumda? İşte 22 Haziran 2023 fiyat listesi

Homend Dustrider 1260h Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatıyla gündeme geldi. Peki Homend Dustrider 1260h Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge ne kadar oldu?  İşte 22 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge1 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Kablosuz şarjlı dik süpürgeler son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olan Vestel'in kablosuz şarjlı dik süpürgeleri de ilgi görüyor. Peki  Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge16 Haziran 2023 fiyat listesi

Philips 8000 Series Aqua Plus Kablosuz Elektrikli Süpürge kaç TL oldu? İşte 2023 Haziran fiyat listesi

Philips 8000 Series Aqua Plus Kablosuz Elektrikli Süpürge fiyatları araştırılıyor. Peki Philips 8000 Series Aqua Plus Kablosuz Elektrikli Süpürge kaç lira oldu? İşte 2023 Haziran fiyat listesi.

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma fonksiyonuna sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sunmayı başaran yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı beğeniye sundu. Peki, LG A9T Ultra kaç TL, özellikleri ne? 

kablosuz süpürgeler iyi mi Haberi

kablosuz süpürgeler iyi mi

Özellikle yoğun iş temposunda çalışan kadınlar için ev temizliğine vakit ayırmak çok zor. Haftada bir gün elektrikli süpürge ile temizlik yapmak yerine, günlük temizliğinizi kısa zamanda ve kolaylıkla yapmaya ne dersiniz? De’Longhi Colombina kablosuz süpürge ile artık bu çok kolay. 


De’Longhi her şeyi mümkün olduğunca hızlı ve pratik yapmak isteyen kadınlar için geliştirdiği Colombina kablosuz süpürgesi ile kadınların ev temizliğinde yeni yardımcısı oluyor. De’Longhi’nin Colombina kablosuz süpürgesi, şarj ünitesi, hafifliği ve lithum-ion batarya teknolojisi ile hızlı ve kolay temizlik imkanı sunuyor. De’Longhi Colombina şarjlı süpürge, yenilikçi fırça tasarımı, 38 derece pivot açısı ile kolay manevra kabiliyeti sağlıyor. Ayrıca seçim mandalı sayesinde fırça kıllarının mekanik hareketini kullanma ve tüm yüzeylerde kolay temizlik yapma olanağı sunuyor.


Daha Güçlü, Daha Uzun Ömürlü, Daha Hafif

Kablosuz...