25 / 07 / 2024

kaç tane halk otobüsüne ceza kesildi

kaç tane halk otobüsüne ceza kesildi

Halk otobüslerinin karıştığı, bazen ölümle sonuçlanan kazalar nedeniyle İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı denetim başlatıldı. 6 ayda 29 bin 700 otobüsü denetlendi, kurallara uymayan 17 bin 200'üne ceza kesildi...

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Mansur Yavaş'tan rant eleştirilerine yanıt: Belediye meclisimizden bir tane rantlı imar geçmedi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı son zamanlarda sık sık gündeme gelen rant konusu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Belediye meclisimizden bir tane rantlı imar geçmemiştir." dedi.

Halk GYO, Paye Sakarya projesinden 23,5 milyon TL'lik, Evora İzmir'den 252,9 milyon TL'lik gayrimenkul sattı! 

Halk GYO 2023 yılında yapılan satış ve kiralama rakamlarını açıkladı. Peki Halk GYO kaç TL'lik satış ve kiralama işlemi gerçekleştirdi? İşte o son dakika rakamlar...

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Dolar fırtınasına geri sayım başladı! Bugün dolar ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL? Canlı döviz fiyatlarına hemen bakın!

23 Ağustos Çarşamba günü, halk dolar ve euronun güncel kurlarını öğrenmek için büyük bir ilgi gösteriyor. Peki, bugün dolar ve euro ne kadar, kaç TL? 23 Ağustos Çarşamba günü dolar ve euro ne kadar, kaç TL?

Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Market alışverişinde büyük fırsat! Halk Market’te direkt üreticiden alma fırsatını kaçırmayın! İşte fiyat listesi!

Geçen yıl İBB tarafından hizmete açılan Halk Market, ülke genelinde çeşitli kooperatiflerin ürünlerini aracısız olarak tüketiciye ulaştırıyor. Aracıyı ortadan kaldırdığı için fiyatları piyasa marketlerine göre daha uygun olan Halk Market, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.

Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Türk halkı nezdinde hatrı sayılır marka olan ''Kumtel'' fırınları ile de seviliyor. Pratik çözümler sunan Kumtel marka fırınlara sahip olmak isteyenler için. Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  için fiyat araştırması yaptık. Peki, Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detayl

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

kaç tane halk otobüsüne ceza kesildi Haberi

kaç tane halk otobüsüne ceza kesildi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ayda 29 bin 700 otobüsü denetledi, kurallara uymayan 17 bin 200'üne ceza kesti.


Halk otobüslerinin karıştığı, bazen ölümle sonuçlanan kazalar nedeniyle İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı denetim başlatıldı. 2014'ün ilk 6 ayında 29 bin 700 otobüsün kontrol edildiği, bunlardan 17 bin 200'üne çeşitli sebeplerden dolayı ceza uygulandığı belirtildi. 


FAZLA YOLCU CEZASI 

Trafik Şube Sivil Ekipleri Büro Amiri Selami Yeşilbaş, kentte birçok noktada denetim yaptıklarını ifade ederek, "Sivil polisler de otobüslerde yaka kamerasıyla gizli denetim yapıyor. Not ettiklerini resmi ekiplere vererek cezai işlem uyguluyorlar" dedi. Yeşilbaş cezaların genellikle emniyet şerit ihlali, kırmızı ışık ihlali, seyir halindeyken cep telefonu ile görüşme, fazla yolcu alma ve yangın tüpü bulundurmama nedeniyle kesildiğini belirtti. 


İETT'DEN GİZLİ TAKİP

İETT, hizmet kalitesini...