25 / 07 / 2024

kaçak hafriyat dökümleri

kaçak hafriyat dökümleri

Beykoz' daki evinin karşısına hafriyat ve moloz getirip döken plakasız kamyonları tek tek not ederek suç duyurusunda bulunan Sevgi Konuk tehditlere rağmen boyun eğmediğini söyledi...

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Astsubay maaşları kaç lira? En düşük astsubay maaşı bu yıl ne kadar? 

2023 astsubay maaşları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Astsubay maaşları kaç lira? En düşük astsubay maaşı bu yıl ne kadar? 

Deprem bölgesinden şok iddia! Enkazın üzerine çakıl döküyorlar!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği müteahhitlerin kimisi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanırken, bazılarının ise delilleri karartmak için çöken binaların enkazlarına çakıl döktükleri iddia edildi.

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

Çatalca'da 8 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca'da Hazine arazisi üzerinde ve imara aykırı olarak yapılan 8 kaçak yapı yıkıldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, "Çatalca'da hiçbir şekilde kaçak yapı yaptırmayacağız" dedi.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Antalya Döşemealtı'nda 15 kaçak yapı yıkıldı!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaçak olduğu 15 yapının yıkımı tamamlandı. Döşemealtı Belediyesi devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

kaçak hafriyat dökümleri Haberi

kaçak hafriyat dökümleri

Beykoz'daki evinin karşısına hafriyat ve moloz getirip döken plakasız kamyonları tek tek not ederek suç duyurusunda bulunan Sevgi Konuk tehditlere rağmen boyun eğmediğini söyledi.


İstanbul Beykoz'da yaşayan doğasever bir kadın ve 5 köpeği, plakasız kamyonlarla kaçak hafriyat dökenlere karşı mücadele ediyor. Mahmutşevketpaşa Köyü'nde oturan Sevgi Konuk, evinin karşısına plakasız kamyonlarla getirilip dökülen hafriyat ve molozlardan rahatsızlık duyarak kamyoncuları ve arsa işgalcilerini uyardı. Devlet arazisi olarak görünen yerde gerçekleşen yasadışı hafriyat dökümünün doğaya zarar verdiğini dile getiren Konuk, tüm tehditlere rağmen boyun eğmedi. Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 


400 KAMYONU TEK TEK YAZDI 

Konuk, doğaya verilen zararın önünde tek başına durmaya çalışıyor. Gece-gündüz kaçak şekilde moloz bırakan kamyonların izini süren Konuk'un en büyük yardımcısı ise köpekleri... Kaçak...