30 / 04 / 2024

Kaçak müteahhit ihbar hattı nasıl olacak

Kaçak müteahhit ihbar hattı nasıl olacak

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde sayıları gün geçtikçe artan ve hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ihbar hattını hayata geçirmek için gerekli başvuruları yapacaklarını söyledi.

Vergi kaçakçısını ihbar edene 41 milyon lira ödül!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) verilerine göre, ilgili kanun kapsamında vergi kaçakçılığı hakkında bilgi sahibi olanlara, bu durumu bildirmelerini sağlamak üzere ikramiye veriliyor.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulunamıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulamıyor. İBB son 3 yılda 4 ihaleyi teklif verenin olmaması nedeniyle iptal etti.

Dream Of Silivri projesinin dükkanları kaçak mı?

Kendi tarım arazisini imara açıp müteahhitte veren Silivri Belediye Başkanı Işıklar’ın Dream Of Silivri projesindeki dükkanlarının kaçak olduğu ortaya çıktı .

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor.Bölgede 31 kaçak yapı yıkıldı. Bursa Yıldırım Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor.

Bursa Yıldırım'da 31 kaçak yapı yıkıldı!

Kentteki çarpık yapılaşma için yıkımlarına devam eden Yıldırım Belediyesi 2017'nin ilk altı ayında 31 kaçak yapı yıktı.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar birbir yıkılıyor. Kentsel dönüşüm yatırımlar devam eden ilçede bu yıl 24 adet kaçak yapı yıkıldı.

Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tapu harcı ödemeleriyle ilgili konuştu. “Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın” uyarısı yapan Şahin, tapu harcının eksik yatırılmasında oluşacak sorunlara değindi.

Sırbistan'da kaçak mescidin yıkımına engel!

Sırbistan'ın Belgrad'ın Zemun Polje bölgesinde inşa edilen mescit kaçak olduğu gerekçesiyle yıkılmak istendi. 200'e yakın vatandaş yıkımı engelledi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşümün merkezi haline gelen Bursa'da kaçak yapılara taviz verilmiyor. Bu yıl, Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından 21 adet yapının yıkımı gerçekleşti.

Kaçak kentsel dönüşüm hafriyatlarının önüne geçiliyor!

İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ayda 5 milyon ton hafriyat çıkmasına sebep oluyor. İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. kaçak dökümün önüne geçmek için ciddi bir adım attı.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

Sudi Özkan'ın Kuruçeşme'deki kafesi kaçak mı?

Kumarhaneler kralı Sudi Özkan’ın Kuruçeşme'de yer alan kafesinin kaçak olduğu iddia edildi. CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ kaçak yapıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaçak müteahhit ihbar hattı nasıl olacak Haberi

Kaçak müteahhit ihbar hattı nasıl olacak

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde sayıları gün geçtikçe artan ve hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ihbar hattını hayata geçirmek için gerekli başvuruları yapmaya hazırlandıklarını söyledi.


“KAÇAKLA MÜCADELEYE ARALIKSIZ DEVAM”

Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın haklarını koruyabilmek adına, kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik ile ilgili mücadelelerin sürdürüldüğünü belirten Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, “Derneğimiz ülkemizde sayıları gün geçtikçe artan ve hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ihbar hattını hayata geçirmek için gerekli başvuruları yapma hazırlığındadır. Kaçak inşaatları ve kaçak müteahhitliği önlemek için devreye girmesini arzu ettiğimiz  ‘ALO …’ ihbar hattı ile kaçak müteahhitler ve inşaatlar tespit...