10 / 05 / 2024

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon adres

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon adres

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Savaş Keser tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon adres Haberi

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon adres

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Savaş Keser tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...