02 / 05 / 2024

Kaçkarlar

Kaçkarlar

Kaçkar Dağı, engebeli ve kayalık arazi yapısı, aniden havanın bozması ve sis yüzünden yörede yürüyüş yapmak isteyen turistler ve amatör dağcılar için ciddi riskler oluşturabiliyor.

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret tarafından kuruldu.

Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kurt tarafından kuruldu.

Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi Ümit Kurt tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi Pendik'te yer alıyor.

Diyarbakır Barış Ormanı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Barış Ormanı'na inşa edilen dubleks ve tek katlı üç kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Fethi Süvari, kamusal alanları yurttaşların çıkarları doğrultusunda koruyacaklarını açıkladı.

Kaçkarlar, turistler ve amatör dağcılar için ciddi riskler oluşturabiliyor!

Kaçkar Dağı, engebeli ve kayalık arazi yapısı, aniden havanın bozması ve sis yüzünden yörede yürüyüş yapmak isteyen turistler ve amatör dağcılar için ciddi riskler oluşturabiliyor.

Kaçkarlar yerli ve yabancı doğa tutkunlarını ağırlıyor!

Doğu Karadeniz’in en yüksek kesimi olan ve özellikle kayakçılar ile doğa tutkunlarının beğenisini toplayan Kaçkarlar, şu sıralar eteklerinde açan rengarenk çiçeklerle adeta çiçek bahçesini andırıyor...

Kaçkar Dağları'nda bitki müzesi kurulacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Kaçkarlar'da bitki müzesi kurulacağını açıkladı...

Kaçkarlar'da hidroelektrik santrale izin çıkmadı!

Kaçkarlar 'da Fırtına Deresi 'ne kurulmasına izin verilen santral, 1 'inci dereceden SİT alanı ve Milli Park olan bölgeye yapıldı. Yöre halkı da ulusal ve uluslararası aldığı destekle, hukuki yollarla kazanılan başarının da katkısıyla santrali durdurmayı

Huzur Giyim'e kaçak villa ihbarı yapıldı!

Babasına yönelik tecavüz ve taciz iddiaları ile gündeme gelen Huzur Giyim'in "huzursuz" oğlu Abdullah Gençal, bu sefer de babasını kaçak inşaat yapmakla suçladı

TOKİ Kayabaşı'nda 11'inci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

Kaçkarlar Haberi

Kaçkarlar


Kaçkarlar, engebeli ve kayalık arazi yapısı, aniden havanın bozması ve sis yüzünden yörede yürüyüş yapmak isteyen turistler ve amatör dağcılar için ciddi riskler oluşturabiliyor.


Doğu Karadeniz Dağları'nın en önemli zirveleri arasında yer alan Rize-Artvin sınırlarındaki 3 bin 937 metre yüksekliğindeki Kaçkar Dağı'nın yanı sıra Rize'deki 3 bin 711 metre rakımlı Verçenik Dağı, 3 bin 562 metre rakımlı Bulut Dağı, 3 bin 492 metre yüksekliğindeki Altıparmak Dağı ile Trabzon'daki Zigana Dağı her yıl özellikle yaz aylarında, dağcılık ve trekking meraklıları ile şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin uğrak yerleri arasında bulunuyor.


Zengin flora ve faunası, tertemiz havası, buz gibi kaynak suları, endemik bitki türleri, yaban hayatı, coşkun akan dereleri, buzul gölleri ve zaman zaman dağların eteğine kümelendiği için denizi...