16 / 05 / 2024

Kadıb Alban adres

Kadıb Alban adres

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bünyan’da yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmaları törenle tanıtıldı

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi uygulama imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi Turizm Tesis Alanlarına ilişkin uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kadıköy Belediyesi'nin Taşyapı'ya ödeyeceği ceza Büyükşehir Meclisi'ne taşındı!

Kadıköy Belediyesi'nin, Taşyapı İnşaat tarafından Meteoroloji Müdürlüğü arsasına inşa edilen dört gökdeleni 'hukuka aykırı ve keyfi eylemlerle' durdurarak zarara uğrattığı gerekçesiyle 101 milyon lira tazminat ödemesi yönündeki mahkeme kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemine taşındı.

Kadıb Alban adres Haberi

Kadıb Alban adres

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited konusu:
1- Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel...