15 / 05 / 2024

kadıköy gayrimenkul değerli artış

kadıköy gayrimenkul değerli artış

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de son 5 yılda gayrimenkul değerlerin yüzde 100 oranında arttı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Enes Aykal tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Kadıköy Merdivenköy'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Merdivenköy'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Yalova Kadıköy'de 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ilinde yer alan gayrimenkulü 15 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

kadıköy gayrimenkul değerli artış Haberi

kadıköy gayrimenkul değerli artış

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy de kentsel dönüşüm projeleri her geçen gün hayata geçirilmeye devam ediyor. İnşaat Mühendisi Zafer Koksal, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde birbiri ardında yenilenen binalarını değerlendirdi. Çocuklar dahil ortalama 360 bin kişinin ilçedeki kentsel dönüşümden etkilendiğini belirten Zafer Koksal, "Kadıköy, kentsel dönüşüm çalışmalarına sıklıkla rastlandığı, neredeyse her sokakta iş makinelerinin zamanla yarıştığı ilçelerin başında geliyor. 


KADIKÖY'ÜN DEĞERİ ÜÇ YILDA YÜZDE 75 ARTTI

İstanbul'da Yaşam Kalitesi Araştırması'na göre yaşam kalitesi en yüksek olan ilçelerden biri olan Kadıköy'de emlak fiyatları ise özellikle 6306 sayılı Kentsel dönüşüm yasasının çıkması ile birlikte semtlere bağlı olarak son üç yıla göre yüzde 75-80 oranında artış gösterdi. Bu yasa ile müteahhitlerin daire satış fiyatlarının etkilenmesinde önemli rol oynayan yüzde 18...