30 / 04 / 2024

Kadıköy Kurbağalıderede çalışmalar ne zaman tamamlanacak

Kadıköy Kurbağalıderede çalışmalar ne zaman tamamlanacak

ÖZKA İnşaat ve AKM Yapı’nın Proje Müdürü Sinan Selçuk Togay, Kurbağalıdere ıslah çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Togay, çalışmaların önümüzdeki yıl Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kadıköy’ün sokaklarında yıkımlar devam ediyor!

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan, yerel yönetimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demircan, bölgede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Kadıköy Kurbağalıderede çalışmalar ne zaman tamamlanacak Haberi

Kadıköy Kurbağalıderede çalışmalar ne zaman tamamlanacak

Yıllardır süren İstanbul Kadıköy’deki Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının bir türlü sona ermemesi art arda gelen kaza ve ölümün ardından vatandaşların tepkisine neden oldu.


Yoğun koku ve kirliliğe neden olan Kurbağalıdere’nin ıslah çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütüldüğünün altını çizen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “İBB ıslah çalışmalarının bitiş tarihini her seferinde uzatıyor. Önce Mayıs ayında ıslah çalışmalarının biteceğini söylediler daha sonra Haziran’a ertelediler. Şu anda Kurbağalıdere’ye akan kanalizasyon şebekelerinin birleştirme çalışmaları ve deredeki balçığın temizlenmesine devam ediliyor” dedi.


“Burada dere ıslahı yani temiz su ile atık suyu birbirinden ayırt etmek için çalışmalar yapıyoruz. Atık suları bir an önce Kadıköy’deki atıksu arıtma tesislerine göndermek için çalışıyoruz” diyen ÖZKA İnşaat ve AKM Yapı’nın Proje Müdürü Sinan Selçuk Togay da şöyle konuştu: “Haziran ortası...