07 / 05 / 2024

kadıköy ulu camii projesi

kadıköy ulu camii projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy Caferağa'da İDO İskelesi'nin güneyine planlanan Ulu Camii 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve raporları onayladı...

Kadıköy Ulu Cami projesine mahkemeden 'uygun değil' kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kadıköy rıhtımında yapılmak için hazırlanan 'Ulu Cami' projesine onay veren koruma kurulu kararını, İstanbul 3. İdare Mahkemesi iptal etti. 

Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü talebi doğrultusunda hayata geçirilecek Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı.

Kadıköy Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık dükkan!

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy ilçesinde Suadiye Mahallesi,Suadiye Camii Sokak'ta yer alan 1 nolu dükkanı 3 yıllığına kiraya verecek. Dükkanın aylık kira bedeli 3 bin 520 TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de rıhtıma cami projesi!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Bakanlık, imar planını askıya çıkardı.

Kadıköy rıhtım bölgesine Ulu Cami yapılacak!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun büyüklükte yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Nuhoğlu, cami projesi için hukuki süreç başlatacaklarını söyledi.

Kadıköy Caferağa Ulu Camii imar planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy Caferağa'da İDO İskelesi'nin güneyine planlanan Ulu Camii 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve raporları onayladı...

Kadıköy sahiline yeni cami inşa edilecek!

Kadıköy sahiline "Ulu Cami" adında yeni bir cami inşaatı için düğmeye basıldı. Dolgu alanı olan tescil dışı araziye yapılacak caminin adı "Ulu Cami" olarak belirtildi.

Kadıköy sahiline Ulu Cami mi inşa edilecek?

İstanbul’un siluetinin en önemli noktalarından biri olan Kadıköy sahiline altında kütüphanesi olan ‘Ulu Cami’ yapılması için düğmeye basıldı...

Kadıköy'e Ulu Cami geliyor!

Kadıköy Haydarpaşa Garı 'nın da yer aldığı dolgu alanı olan tescil dışı araziye yapılacak caminin adı " Ulu Cami " olarak belirtildi.

Kadıköy sahiline cami yapılacak!

İSTANBUL 'un siluetinin en önemli noktalarından biri olan Kadıköy sahiline ' Ulu Cami ' adında yeni bir cami inşaatı için düğmeye basıldı.

Kadıköy sahiline 'Ulu Cami' inşa edilecek!

İstanbul'un siluetinin en önemli noktalarından biri olan Kadıköy sahiline “Ulu Cami” adında yeni bir cami inşaatı için düğmeye basıldı.Bakanlık da görüş almak üzere projeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ve Kadıköy Belediyesi'ne gönderdi.

Peninsula Tours Turizm Seyahat Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Semih Ulu tarafından 9 Mayıs'ta 3 milyon 847 bin 600 TL'lik sermaye ile kuruldu

Kadir Topbaş: Kadıköy Belediyesi cami için yer teklif edecek!

İBB Başkanı Kadir Topbaş "Kadıköy Belediyesi camii için başka bir yer teklif etmek istiyor. Bu teklif İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gelir ve uygun görülürse söz konusu alan ibadet yeri olarak belirlenebilir" dedi

kadıköy ulu camii projesi Haberi

kadıköy ulu camii projesi


İstanbul Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, Rıhtım Mevkii “Cami Alanı” amaçlı -1- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -2- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bakanlık tarafından 2 Kasım 2015 tarihinde onaylandı.


Onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı ve plan raporları 15 Aralık 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı ve plan raporları için tıklayınız




Gülcihan...