05 / 05 / 2024

kadıköy vergi dairesi nerede

kadıköy vergi dairesi nerede

İstanbul’daki 57 olan vergi dairesi sayısının yapımı süren ve yeni başlayacak projelerle 2016-2017’de 7’ye indirilmesi hedefleniyor. Vergi daireleri; Avrupa yakasında 4, Anadolu yakasında ise 3 komplekste birleştirilecek...

Kadıköy'de 70 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Kadıköy'de yer alan binayı 70 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kadıköy'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy ilçesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 105 bin TL olarak belirlendi. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy'de icradan 4.6 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul Anadolu 6. İcra Dairesi, Kadıköy Erenköy Mahallesi'ndeki daireyi satışa çıkardı. İhalenin satış bedeli 4 milyon 625 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya çıkarıyor. İhalesi 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek tesilerin aylık bedeli 70 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de icradan 3.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Tuğlacı Başı Mahallesi'nde bulunan depolu dükkan nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

kadıköy vergi dairesi nerede Haberi

kadıköy vergi dairesi nerede


İstanbul’daki vergi daireleri 7 komplekste toplanacak. Son yıllarda sayısı 69’dan 57’ye indirilen vergi daireleri, yapımı süren ve yeni başlayacak projelerle birlikte Avrupa yakasında 4, Anadolu yakasında ise 3 komplekste hizmet verecek.


İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın (İVDB) Cağaloğlu’ndan Vatan Caddesi’ndeki yeni yerine taşınmasıyla birlikte çevredeki Zeytinburnu, Davutpaşa, Beyazıt, Bakırköy, Bayrampaşa ve Hocapaşa’nın da aralarında bulunduğu 13 vergi dairesi burada hizmet vermeye başladı. 74 bin metrekare kullanım alanına sahip 9 katlı ‘akıllı’ binada birçok ilke de imza atıldı. Yaklaşık 60 milyon lira maliyetle hayata geçirilen binada, ortak vezne uygulamasıyla herhangi bir vergi dairesine bağlı bir mükellef her türlü vergi ödemesini bu noktalardan yapabiliyor. Vergi borcundan haberdar olmayanlar da bina içerisindeki kiosklardan borcunu sorgulayabiliyor. İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın, Vatan Caddesi’ndeki binada...