07 / 07 / 2024

Kadın girişimci için düşük faizli kredi

Kadın girişimci için düşük faizli kredi

Vakıfbank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile imzaladığı iyi niyet mektubuyla 'Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı' kapsamında kadın girişimcilerin ekonomideki rolünü artırmayı amaçlıyor...

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

'Tuzak var' diyen İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için 'Tuzak var'  dedi ve merakla beklenen kritik tarihi açıkladı. Dolar ne olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın ne olacak son dakika...

İslam Memiş'ten altın ve dolar için büyük uyarı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar için uyarıda bulundu.

Piyasa Kahini İslam Memiş ciddi bir yükseliş olabilir dedi! Gram altın ve dolar için yeni tarih verdi

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar için tarih vererek yeni seviyeyi açıkladı.

Piyasa Kahini İslam Memiş Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için büyük zirveyi açıkladı

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, 23 Haziran’da açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için tahminlerde bulundu.

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

Ekotürk kanalında konuşan İslam Memiş, gram altın ve dolar için en düşük olabilecek seviyelere karşı uyardı, tarih verdi ve uyarılarda bulundu.

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerden sonra yatırımcılar altınlarını bozdurmak için kuyumcuların yolunu tuttu. İslam Memiş'ten altın ve dolar için şaşırtan açıklama geldi...

Kira artışında yüzde 25 sınırı nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira zammı anlaşmazlığına yeni bir tedbir getirildi. Yeni kira düzenlemesine göre 1 Temmuz 2023 tarihine kadar kira zammında yüzde 25'lik bir sınır olacak. Peki, kira artışında yüzde 25 sınır nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için kritik günü açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın 900 TL'nin altına indi. Yatırımcılar tedirgin. Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş ise dolar ve altın için öngörülerine devam etti. Memiş, altın ve dolar için gün verdi. İşte detaylar...

Kadın girişimci için düşük faizli kredi Haberi

Kadın girişimci için düşük faizli kredi

Vakıfbank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile imzaladığı iyi niyet mektubuyla 'Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı' kapsamında kadın girişimcilerin ekonomideki rolünü artırmayı amaçlıyor. EBRD ile iyi niyet mektubu imzalayan Vakıfbank, 300 milyon euroluk kredi paketine dahil oldu. Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, "Kadın girişimcilerimize çok düşük faizli kredi vereceğiz" dedi. 


Sabah...