09 / 05 / 2024

Kadınlar ve erkekler otel rezervasyonu yaparken en çok neye dikkat ediyor

Kadınlar ve erkekler otel rezervasyonu yaparken en çok neye dikkat ediyor

Kadınlar ve erkekler otel rezervasyonu yaparken en çok neye dikkat ediyor? HotelRunner’dan gelen veriler bu sorunun yanıtını veriyor. Kadınlar rezervasyonda en çok kalite kriterine, erkekler ise fiyata dikkat ediy

Ev kadınlarına yönelik emeklilik torba yasada!  

Çalışmayan ev kadınlarının emeklilik hakları ve prim destekleri ile ilgili düzenlemenin torba yasa ile Meclis’e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları sonrasında ev hanımlarının sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanması da gündeme geldi.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin yasalaşmasıyla yeni emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşiyor. 3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!

Halkbank, acil nakit ihtiyaçları olan 18-55 yaş arası kadınlar için özel bir kredi programı başlattı. Program kapsamında sunulan kredilerde 1 yıl ödemesiz dönem bulunuyor.

Bakanlıktan sadece kadınlar için ödeme! E-devletten başvurana 4000 TL ödeme! Başvuru süresi bitiyor çabuk olun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlar için özel ödeme yapacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. İşte detaylar!

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Gayrimenkul sahipliğinde kadınların oranı yüzde kaç?

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre 2022'de toplam nüfusun yüzde 49,9'unu kadınlar, yüzde 50,1'ini ise erkekler oluşturdu. Peki bu denge tapulara yansıdı mı? 

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Tek yol EYT değil ! Bunları yapan hem erken emekli oluyor, hem yüksek aylık alıyor!

Kadınlar ve erkekler için emekliliği öne çeken kolaylıklar bulunuyor. Bazı ince detayları bilip yerine getirenler hem 6 yıl kazanarak daha erken emekli oluyor, hem de emekli olduğunda, benzer durumdakilere göre çok daha yüksek emekli aylığı alıyor.

Kadınların ve gençlerin ilgisi arttı! 50 bin lirası 100 bin lirası olan borsaya yatırdı!

MKK Genel Müdürü Ekrem Arıkan gençlerin, kadınların borsaya olan ilgisinin arttığını belirterek, yeni yatırımcının ortalama porföy büyüklüğünün 100 bin lira olduğunu bunun da sağlıklı bir durum olduğunu ifade etti.

Kadınlar ve erkekler otel rezervasyonu yaparken en çok neye dikkat ediyor Haberi

Kadınlar ve erkekler otel rezervasyonu yaparken en çok neye dikkat ediyor


Teknoloji şirketi CloudArena’nın, HotelRunner platformundan gelen verilere göre erkek ve kadınların otel rezervasyonu kararını verirken dikkat ettikleri kriterlerin değerlendirmesini yapıyor. 


HotelRunner’ın yaratıcısı CloudArena’nın Kurucu Ortağı Tolga Yalçınkaya kadınların dikkat ettiği kriterlerin başında kalite olduğunu söylerken şunları ekliyor: “Tesisteki hizmet kalitesi, detaylara önem veren hanımlar açısından son derece önemli. Personelin misafirler ile iletişiminden, servisin kusursuz olmasına kadar kadınlar hemen her konuda önce kalite diyorlar”.


Kadınlar için görsellik ve kalite birbirini tamamlayıcı unsur


Verilere göre estetik, kadınların dikkat ettiği bir diğer kriter. Kadınlara göre bir tesisin lobisinden odalarının dizaynına kadar her alanda dekorasyon çok önemli. Kadınlar görselliği belirli bir sürelerini geçirecekleri tesisin kalitesini tamamlayıcı bir unsur olarak görürken, erkekler bunu önemsemiyor. Damak zevklerinden ödün vermeyen fakat aynı zamanda formlarını da korumak isteyen kadınlar için...