07 / 05 / 2024

Kadir Albayrak özgeçmiş

Kadir Albayrak özgeçmiş

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak kimdir? Kadir Albayrak, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ın biyografisi...

Kadir Albayrak'tan Mimarlar Odası'na ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TMMOB Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliğini ziyaret etti.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için” dedi.

Kadir Albayrak imar kanunu çalıştayına katıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen imar kanunu çalıştayına katıldı.

Kadir Albayrak'a Türk Akımı bilgilendirmesi!

Türkiye Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasında imzalanan Türk Akımı Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Deniz ve Kıyıköy bağlantısından sorumlu şirket yetkilileri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı proje hakkında bilgilendirdi

Tekirdağ Süleymanpaşa'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesinin 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Çerkezköy Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Tekirdağ'ın 2017 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve kanalizasyon şantiyesi ile yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini ziyaret etti.

Saray Belediye Meclisi'nde yatırımlar görüşüldü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediyesi'nin 2017 yılındaki ilk Olağan Meclis Toplantısına katılarak çalışmaları değerlendirdi.

TESKİ'den Tekirdağ'a 30 ayda 30 proje!

Gelecek nesillere yaşanabilir bir kent hazırlamak için çalışan TESKİ, Başkan Kadir Albayrak önderliğinde çevreyi koruyarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kadir Albayrak özgeçmiş Haberi

Kadir Albayrak özgeçmiş

Kadir Albayrak kimdir?

Kadir Albayrak 18.02.1949 Tekirdağ doğumlu olup; İlk – Orta – Lise öğrenimlerini, Tekirdağ’da tamamladıktan sonra ,İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden 1971 yılında mezun olmuştur.İyi derecede İngilizce bilmektedir.


Evli ve iki çocuk sahibidir.(Erkek ve Kız) Erkek çocuğu Ortopedi Doktoru,Kızı Fen Bilgisi Öğretmenidir. Eşi ev kadınıdır.1972-1973 yıllarında askerlik görevini Hatay’da Seyyar Jandarma hudut görevi olarak tamamlamıştır. 


1971-1972 yılları arasında Tekel Araştırma Laboratuarında çalışmış, askerlik dönüşü Tekel Tekirdağ İçki Fabrikasında Kimya Mühendisi olarak Devlet Memurluğu görevine başlamıştır.(1967-1968-1969 öğrencilik yıllarında yine bu tesiste işçi olarak çalışmıştır. 


İlerleyen yıllarda Tekirdağ Tekel İçki Fabrikasında Laboratuar Şefi,Şarap-Rakı üretim amiri,İşletme Şefi,Müdür Yardımcılığı ve son 15 yıl Fabrika Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 1967 yılında CHP’ye üye olarak Gençlik Kollarında aktif görevler aldı.2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Tekirdağ Belediye...