29 / 04 / 2024

kadir çöpdemir konut reklamı

kadir çöpdemir konut reklamı

Esenyurt'ta 28 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium projesinin reklam yüzü Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma oldu. Projenin lansmanı 9 Mart'ta yapılacak.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Koronavirüsün konut kiralarına etkisi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Koronavirüsün konut kiralarına etkisi" konusunu kaleme aldı. İşte Koronavirüsün konut kiralarına etkisi...

Tokat'ta 292 konut için 3 bin emeklinin başvurması bekleniyor!

Türkiye Emekliler Derneği Tokat Şube Başkanı Kadir Erüre, 292 konut için 3 bin emeklinin müracaat etmesini beklediklerini dile getirdi. 

Arena Konut Ve Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arena Konut Ve Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Birol ve Hakan Aksar tarafından kuruldu.

TOKİ Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu aldı!

TOKİ Başkanlığı, Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı .TOKİ uzmanı Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini söyledi.

Kadir Kurtuluş: İştahlı müteahhitler arsa fiyatlarını yükseltti!

Avukat Kadir Kurtuluş, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında değerlendirme yaptı...

Konut satışları nasıl okunmalı?

Takvim Gazetesi'nin köşe yazarlarından Kadir Tuna bugün köşesinde "Konut satışları nasıl okunmalı" konulu yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Konut şirketleri bankalara çalışacak!

Bankalar geçen seneye göre iki kat kar elde etti, müteahhitlerin tüm karları finansman maliyetlerine gidiyor, konut faiz oranları daha düşük olması gerekirken gerçekten de vatandaşa yüksek oranlardan mı kullandırıldı? Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili yazdı.

Kadir Topbaş Koru Florya'dan 5 daire almış!

Kadir Topbaş ve ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli ayrıcalıklar tanıdığı konut projesinden aynı gün 5 daire birden almış.

Konut kredisi faizleri yüzde 0.75'in altına inmeli!

Takvim Gazetesi köşe yazarı olan Kadir Tuna, bugünkü yazısında konut kredisi faizlerinin yüzde 1'in altına çekilmesini değerlendirdi. İşte o yazı...

Babacan Premium’un yeni kampanyası tanıtıldı!

Babacan Premium’un reklam yüzleri Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir, projenin günde 99 TL’den başlayan sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı veren yeni kampanyasının tanıtım toplantısında bir araya geldi.

kadir çöpdemir konut reklamı Haberi

kadir çöpdemir konut reklamı

Babacan Yapı'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Babacan Premium projesinde konut ve AVM alanı bulunuyor. 9 Mart'ta yapılacak lansmanla tanılacak olan projenin reklam yüzü Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma oldu. 


Babacan Premium Esenyurt projesi 27 katlı dört blok ve 41 katlı bir blok olarak inşa ediliyor.Projede toplam 1.216 daire ve 201 mağaza bulunuyor. 


Teslimlerin etap etap yapılacak Baban Premium projesinde ilk etap teslimleri 2018 yılının Haziran ayında, ikinci etap teslimleri ise 2018 yılının Eylül ayında yaplacak.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gleen Babacan Premium Esenyurt projesinde 1+0 daire fiyatları 199 bin TL'den, 1+1 daire fiyatları ise 281 bin TL'den başlıyor.


Babacan Premium Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Ayrıca projede firma bünyesinde 40 aya...