11 / 05 / 2024

kadir topbaş Büyükçekme İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

kadir topbaş Büyükçekme İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Tekirdağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. İBB Başkanlığı seçiminde oy verme işlemleri başladı.

Büyükçekmece-Sarıyer tüneli 50 milyona mal olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Büyükçekmece'den Sarıyer'e kadar yapılacak olan 140 kilometrelik tünelin 50 milyona mal olacağını açıkladı.

Büyükçekmece'den TÜYAP'a teleferik!

AK Parti İlçe Başkanlığı'nın davetlisi olarak Büyükçekmece'ye gelen Kadir Topbaş, Büyükçekmece sahilinden TÜYAP'a bir teleferik çalışması yaptıklarını açıkladı.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamam!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yeni hizmet binasının şantiye ofisine giderek projeyle ilgili bilgi aldı.

kadir topbaş Büyükçekme İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

kadir topbaş Büyükçekme İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece’de yapımı bitme noktasına gelen ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarına tanıttı. Gezide İSKİ Genel Müdürü Dursun Ali Altay’dan tesis hakkında bilgi alan Başkan Kadir Topbaş, dünyanın çevre açısından çok ciddi sinyaller verdiğini belirterek, ekolojik ve iklim değişimleri dünya yaşamını tehdit ettiğini söyledi.


“1994 yılı öncesi İstanbul’da 997 bin metreküp yani bugünkünün üçte 1'inden daha az su kullanımına rağmen ancak yüzde 9’u ön arıtmayla gönderiliyordu. Böyle bir durumdan İstanbul artık tekrar kullanılabilir arıtılmış suları ve girilebilir denizleri olan İstanbul’u yaşıyoruz” diyen Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Bu tesis müthiş bir çalışma. Bunların sayılarını artıracağız. Altyapısıyla, çevre yatırımlarıyla ve oluşan ulaşım ağıyla dünyanın gıpta ile baktığı şehrimize ileri biyolojik arıtma tesislerimiz sayesinde daha fazla gıpta edecekler....