24 / 07 / 2024

Kadirhan Kadıoğlu Özgeçmişi

Kadirhan Kadıoğlu Özgeçmişi

Çengelköy Park Evleri Proje Müdürü Kadirhan Kadıoğlu, ODTÜ İnşaat Fakültesi mezunu. Kadıoğlu, Selimoğlu ve Demirland ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nden önce ASAŞ Alüminyum'da Proje Müdürü idi. Peki Kadirhan Kadıoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Kadirhan Kadıoğlu Özgeçmişi Haberi

Kadirhan Kadıoğlu Özgeçmişi

Kadirhan Kadıoğlu kimdir?



Kadirhan Kadıoğlu, 30 Ekim 1967’de Ankara’da doğdu. Gaziantep Lisesi’nden 1984’te mezun olan Kadıoğlu, 1984’te girdiği Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü 1989’da bitirdi. Kadirhan Kadıoğlu, yüksek lisansını 1993-1994 yılları arasında ABD’deki Newport University İşletme Fakültesi, İşletme Bilgi Yönetimi alanında yaptı. 


Kadirhan Kadıoğlu, Çengelköy Park Evleri Projesi’nde Proje Müdürü olarak çalışmaya Aralık 2013’te başladı. Kadıoğlu, Selimoğlu Group ve Demirland A.Ş. ortaklığı ile İstanbul Çengelköy’de 65.000 m2 alanda hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde 86 villa ve 73 daire, ticarethane ve sosyal tesis ve otoparktan oluşan rezidence blok inşaatı işinden sorumlu.


Kadirhan Kadıoğlu’nun daha önce çalıştığı işler!


Görevi                     Kuruluş                    Süre


Şantiye...