13 / 05 / 2024

Kadri Güzenge

Kadri Güzenge

Apsis Altyapı İnşaat Limited Şirketi, Kadri Güzenge ve Volkan Özer ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Demirkapı Caddesi, Özaltım İş Merkezi'nde kuruldu.

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de KAdri Güzenge ve Mehmet Şah Bulat ortaklığında kuruldu.

İyidere Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İyidere Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Güneşdoğdu ve Abbas Oğur ortaklığında kuruldu. 

İGA'daki tüm birimler Kadri Samsunlu'ya bağlandı!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ’de yeni organizasyon şemasına göre inşaat ve işletme şirketlerinde çalışan tüm birimler İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’ya bağlandı...

Yetik Kadri Mert kimdir?

Yetik Kadri Mert, STFA Grubu CEO’luk görevine atandı. Peki, Yetik Kadri Mert kimdir? Yetik Kadri Mert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yetik Kadri Mert...

STFA Grubu CEO'su Yetik Kadri Mert oldu!

STFA Grubu CEO’luk görevine Yetik Kadri Mert getirildi. STFA Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre Yetik Kadri Mert, yeni görevine 1 Nisan 2016 itibariyle başlayacak.

KGE Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

KGE Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Kadri Gürkan Eren tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi, Hamurcu Sitesi'nde kuruldu.

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Kadri Palalar ve Mehmet Ali Küçükbirinci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4.Caddesi'nde kuruldu.

Krha Grup İnşaat Danışmanlık Yapı Malzemeleri Mobilya Gıda Tekstil Kağ.Ambalaj İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Krha Grup İnşaat Danışmanlık Yapı Malzemeleri Mobilya Gıda Tekstil Kağ.Ambalaj İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadri Akan tarafından 500 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Apsis Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apsis Altyapı İnşaat Limited Şirketi, Kadri Güzenge ve Volkan Özer ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Demirkapı Caddesi, Özaltım İş Merkezi'nde kuruldu.

Karabey Kadri Karaoğlu: Bayburt'u yeniden tasarlayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Bayburt Milletvekili Adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Büyük Bayburt Otel'de Bayburt'ta görev yapan yerel ve yaygın medya temsilcileriyle bir araya gelerek, projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

1981 yılında bir yük gemisi Kadri Paşa Yalısı'na bindirmiş!

1981 yılında Kanlıca'daki tarihi Kadri Paşa Yalısı'na bir Yunan şilebi bindirmiş. Kaza sonrası can kaybı olmasa da tarihi yalı büyük hasar görmüş ve sol tarafı çökmüş.

Azal Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azal Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadri Gökay, Ayhan Ünlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da Kartal, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Selçuk Güzenge: Sahte markalı lüks otellerle mücadele!

Selçuk Güzenge, tüm Türkiye'de taklitle mücadele ederken, son dönemde en çok Antalya ve ilçelerindeki lüks otellere odaklandıklarını anlattı

Kadri Güzenge Haberi

Kadri Güzenge

Apsis Altyapı İnşaat Limited Şirketi, Kadri Güzenge ve Volkan Özer ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Demirkapı Caddesi, Özaltım İş Merkezi'nde kuruldu. 


Apsis Altyapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kirayavermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,...