06 / 05 / 2024

Kadriye Gedik

Kadriye Gedik

Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz Ergün, Kadriye Gedik ve Mahmut Gedik ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin  TL sermaye bedeli ile İnci Gedik tarafından kuruldu.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Kadriye Gedik Haberi

Kadriye Gedik

Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz Ergün, Kadriye Gedik ve Mahmut Gedik ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu. 


Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...