02 / 05 / 2024

Kağıthane İstova kentsel dönüşüm

Kağıthane İstova kentsel dönüşüm

Yamaç Yapı tarafından Kağıthane'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Yarın saat 14:00'da temeli atılacak İstova projesinin törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katılacak.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki proje alanında incelemeler yaptı.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, çalışmalarda verimliliği arttırmak için belediyede görevli personel ve idari amirlerle geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

İstova Kağıthane'de teslim tarihi yaklaşıyor!

Kağıthane'de 7 dönüm alan üzerinde 80 bin metrekare inşaat alanına sahip İstova Kağıthane'de teslim tarihi yaklaşıyor. Proje teslim tarihi Temmuz 2020...

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Kağıthane Yahya Kemal'de dönüşüm başladı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi sakinleri, bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla konutlarının yenileneceği için sevinç yaşıyor.

Kağıthane İstova kentsel dönüşüm Haberi

Kağıthane İstova kentsel dönüşüm

Yamaç Yapı İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi İstova için temel atıyor. Yarın saat 14:00'da gerçekleşecek temel atma törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu...