06 / 05 / 2024

kağıthane Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları

kağıthane Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları

Kadınların şehir yönetiminde aktif rol alması, istek ve önerilerini dile getirebilmeleri için Kağıthane’de her yıl düzenlenen Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları bu yıl da ilçenin çeşitli mahallelerinde son sürat devam ediyor.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi 

Altın ile tasarlanan birbirinden özel detayları bünyesinde barındıran altın saatler kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Altın ile tasarlanan ve eşsiz detayları bünyesinde barındıran altın saatler en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Peki kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

İBB, İstanbul'un göbeği Kağıthane'de arsa satıyor! Sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kağıthane ilçesinde yer alan 114 metrekarelik alanın satış ihalesini yayımladı. Peki, Kağıthane'deki arsanın fiyatı ne oldu? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

kağıthane Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları Haberi

kağıthane Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları


Kadınların şehir yönetiminde aktif rol alması, istek ve önerilerini dile getirebilmeleri için Kağıthane’de her yıl düzenlenen Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları bu yıl da ilçenin çeşitli mahallelerinde devam ediyor.


Kent gönüllüsü kadınlar mahallelerindeki ihtiyaçları bu toplantılar aracılığıyla Başkan Fazlı Kılıç’a iletirken, kadınların en çok merak ettiği konunun kentsel dönüşüm olduğu gözlendi.

Konuyu değerlendiren Başkan Fazlı Kılıç, şehri kadın bakış açısıyla şekillendirmeyi amaçladıklarını belirterek Kadın Kent Gönüllüleri toplantılarında en çok konuşulan konuların başında artık kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Başkan Kılıç; ‘’ Bundan 10 yıl önce kadınlarla yaptığımız kent gönüllüleri toplantılarında genelde mahallelerine park, sağlık ocağı yapılması veya yolun asfaltlanması konuları konuşulurdu. İstekleri bu yöndeydi. İlçedeki eğitim, sağlık, sosyal donatı ve ulaşım alanlarında ihtiyaçları giderdikten sonra özellikle son yıllarda kentsel dönüşümü konuşmaya başladık.  Kadınlar...