28 / 04 / 2024

kağıthane kiralık daireler

kağıthane kiralık daireler

Kağıthane kiralık ev fiyatlarını araştırdık. Kağıthane kiralık ev fiyatları markalı konutlarda bin TL'den ikinci el binalarda ise 800 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte tüm detayları ile Kağıthane kiralık ev fiyatları...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Nestlife Kağıthane açık adres!

Acat Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Nestlife projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Proje üç bloktan oluşuyor...

Nova Suites Kağıthane’de yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasının merkezi Maslak ve 4. Levent’e yakın konumuyla öne çıkan Nova Suites Kağıthane’de, kısa bir süre için indirim kampanyası gerçekleştiriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, yüzde 20 indirim avantajı, esnek ödeme planlarıyla birlikte sunuluyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Kağıthane Has Bahçe Evleri satılık daire fiyatları!

Has Bahçe Evleri projesi Kağıthane'de Genyap, Bautim ve Özma ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projedeki tüm daireler 2+1 olarak tasarlanıyor...

Altyapı projeleri tamamlandı Kağıthane’de konut fiyatları uçtu!

Son yıllarda artan yatırımlarla dikkatini çeken Kağıthane’de, kiralık ve satılık konutlarda metrekare fiyatlarında artış görülüyor. Kağıthane'de 3 senede kiralıklarda metrekare fiyatı yüzde 45,68; satılıklarda ise metrekare fiyatları yüzde 55,47 oranında arttı.

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Kağıthane Tempo City satılık daire fiyatları 2017!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Tempo City projesi toplam 217 daire ve 17 ticari birimden oluşuyor. İşte Kağıthane Tempo City satılık daire fiyatları 2017...

Kağıthane Tempo City Evleri satılık!

Kağıthane Tempo City Evleri satılık daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneği sunan proje, Temmuz 2019'da teslim edilecek...

Kağıthane'de 1,6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından İstanbul Kağıthane'de yer alan arsa cinsi taşınmaz 1 milyon 610 bin 400 TL'ye satışa sunuluyor. İhale ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kağıthane 7000 satılık daire fiyatları!

8 blokta toplamda 122 adet daireden meydana gelen Kağıthane 7000 projesi Genyap İnşaat imzasını taşıyor. Peki Kağıthane 7000 satılık daire fiyatları ne kadar?

Kağıthane Ferko Line satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line satılık ofisler 12 katlı dört blok şeklinde yükseliyor. Projede ofislerin 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

kağıthane kiralık daireler Haberi

kağıthane kiralık daireler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm bölgesi seçilmesinin ardından dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçelerden birisi olan Kağıthane’deki mevcut sanayi alanları teker teker konut, rezidans, ofis ya da alışveriş merkezi projelerine dönüşmeye başladı. 


Yeni projelerle eski popülerliğini yeniden kazanıyor

Tarihte İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olan bölge, yanlış büyümenin etkisiyle zaman içinde popülerliğini yitiriyor ve gecekondulaşmanın önemli derecede hissedildiği bölgeler arasında yer alıyor. Son dönemde yapılan stratejik ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile eski popülerliğini yeniden kazanan Kağıthane'de bugün fabrikaların yerinde lüks rezidanslar ve plazalar yükseliyor. 


Lokasyonunun avantajını kullanarak büyüyor

Konutların yanı sıra birçok ofis ve turizm projesine de ev sahipliği yapan bölge bir yerde lokasyonun avantajını kullanarak büyüyor. İstanbul'un en önemli ve en yoğun iş merkezlerinden Levent-Maslak hattına birkaç kilometrelik mesafede yer alan Kağıthane,...