02 / 05 / 2024

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kars KAÜ Kongre ve Kültür Merkezi 2018'de tamam!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) yerleşkesinde inşaatı süren Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bilal Doğan: İsmet İnönü Kültür Merkezi yıkılmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "İzmir kültür merkezi açısından yeterli değil. Buradaki amfitiyatro başka yeri yapılmalı" diye konuştu.

Mersin Kaşdişlen Kültür Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Maçka'ya kültür merkezi yapılacak!

Maçka Hükümet konağı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alana yapılacak olan Maçka Kültür Merkezi’nin projesini Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, Eylül ayı meclis toplantısında açıkladı.

Maçka Kültür Merkezi inşaatı başlıyor!

Maçka Hükümet konağı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alana yapılacak olan Maçka Kültür Merkezi'nin projesini Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, Eylül ayı meclis toplantısında açıkladı

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

1998 yılında Kağıthane'ye kültür merkezi inşa ediliyormuş!

1998 yılında Kağıthane Belediyesi, 11 bin 94 metrekarelik bir alana kültür merkezi inşa ettiriyormuş. 1999 yılında hizmete girecek olan kültür merkezi iki bloktan oluşacakmış ve 285 milyar liraya mal olacakmış.

Bosna'da, Sultan Mehmed Fatih İslam Kültür Merkezi açıldı!

Bosna'da, Sultan Mehmed Fatih İslam Kültür Merkezi açıldı. Gorajde kentinde, Ankara'nın Keçiören ve Gaziantep'in Şahinbey Belediyeleri tarafından sağlanan maddi destek ile TİKA koordinasyonunda inşa edilen merkezin açılışı nedeniyle tören düzenlendi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark Haberi

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark

Meydan düzenlemesi ile çehresi tamamen değişecek olan Kağıthane'nin Merkez Mahallesi’nde, inşaatı devam eden kültür kompleksi ve katlı otoparkın inşaatı tüm hızla devam ediyor. 33 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilen projenin dev kompleks, hizmete açıldığında Kağıthane'ye büyük bir artı değer katması planlanıyor. 


1000 kişilik çok amaçlı salon, 340 kişilik konferans salonu, fuaye ve kafeterya alanı, 7 adet derslik, amfi tiyatro, ibadethane, gençlik merkezi için 10 adet derslik ve idari birimler, fitness ve pilates salonu, muhtarlık, sağlık ocağı ve 9 adet muayene odası, 820 metre kare normal terası ve 430 metre kare spor salonu ve terasa sahip komplekste 1000 metrekarelik  yeşil alan ve 560 araç kapasiteli bir otopark da yer alacak.


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yatırımlarla ilçedeki değişim ve dönüşümün devam...