01 / 05 / 2024

kağıthane metrosu konut fiyatlarını etkiler mi

kağıthane metrosu konut fiyatlarını etkiler mi

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, 2017’de açılacak Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattının, Kâğıthane’ye projelerde ikinci bir ivme yakalama fırsatı sunacağını öngördü.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

İBB Kağıthane'deki toplu konut imarlı arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez'deki 256 metrekare büyüklüğündeki toplu konut imarlı arsayı satıyor...

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Seba Suites Kağıthane konut fiyatları!

Seba Suites projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon seçeneklerinde konutlara yer veriliyor. Seba Suites Kağıthane konut fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

kağıthane metrosu konut fiyatlarını etkiler mi Haberi

kağıthane metrosu konut fiyatlarını etkiler mi

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, 2017’de açılacak Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattının, Kâğıthane’ye projelerde ikinci bir ivme yakalama fırsatı sunacağını öngördü.


Son yıllarda artan markalı konut ve ofis projeleriyle dikkat çeken Kâğıthane’nin yıldızı, ulaşımın kolaylaşmasıyla daha da parlayacak. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, ulaşım olanaklarının çeşitlenmesiyle bölgede B ve B+ projelerin arttığına dikkat çekti.


Yazıcı “2017 yılında açılması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı sayesinde Kâğıthane Üsküdar arası mesafe 26 dakikaya inerken, Ümraniye 39.5 dakika, Beşiktaş 10 dakika ve Mecidiyeköy 4.5 dakikaya inecek. Bu durum zaten merkez olan Kâğıthane-Seyrantepe bölgesinin projelerde ikinci bir ivme yakalamasını sağlayacak” dedi.


‘FİYATLAR YÜZDE 20 ARTAR’


En prestijli merkezi iş alanı (MİA) olan Büyükdere Levent aksında ortalama ofis kiralarının metrekare başına 35 dolar olduğunu belirten Yazıcı, bölgeye alternatif...