05 / 05 / 2024

kağıthane ofispark ödüller

kağıthane ofispark ödüller

İstanbul’un ilk yeşil ofispark konseptli projesi Tekfen Kâğıthane OfisPark, farklı mimarisi, çalışma ve sosyal olanaklarıyla iş dünyasından yoğun ilgi görmeye devam ediyor...

Kağıthane Ofispark'ta metrekaresi 3 bin 900 dolar!

Sektöründe lider şirketler Kağıthane OfisPark’ı tercih etmeye devam ediyor. Metrekare birim fiyatı 3 bin 900 dolar +KDV ile 4 bin 200 dolar + KDV olarak hesaplanıyor...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki proje alanında incelemeler yaptı.

Kağıthane'de dev dönüşüm başlıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

Kağıthane 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Arıcılar Mevkii Gecekondu Önleme Bölgesine İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

kağıthane ofispark ödüller Haberi

kağıthane ofispark ödüller


Sektörünün lider markalarından Doğuş Grubu’nun iki şirketi Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı A.Ş. (vdf) ve LeasePlan Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş., yeni çalışma alanı olarak Kağıthane OfisPark’ı tercih etti. 


Tekfen Emlak Geliştirme tarafından, son dönemlerde avantajlı konumu ve gelişen ulaşım altyapısıyla öne çıkan Kâğıthane’de inşa edilen Kâğıthane OfisPark, iş dünyasının ilgisini çekmeye devam ediyor. 


Yapı Kredi Koray GYO, Demir Finansal Grup Holding A.Ş., Gaya Yatırım A.Ş., WPP Grup şirketi TNS-Kantar Medya, Bozanoğlu Hukuk Bürosu, Yamaha Müzik Türkiye Temsilciliği gibi kurumsal yatırımcıların ve kiracıların yer aldığı Kağıthane OfisPark’ta, Doğuş Grubu’nun iki şirketi Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı A.Ş. (vdf) ve LeasePlan Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.,  4.000 metrekarelik yeni ofisleri için Kâğıthane OfisParkı tercih etti. Ofispark'ta metrekare birim fiyatı 3 bin 900 dolardan başlıyor.