12 / 05 / 2024

Kağıthane Ortabayır Mahalle Konağı açıldı mı

Kağıthane Ortabayır Mahalle Konağı açıldı mı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Mayıs ayı yatırımları kapsamında Ortabayır Mahalle Konağı, Çocuk Parkı ve Meydan açılış töreninde vatandaşlarla buluştu.

Kağıthane Genyap Loft'ta 36 ay vade sıfır faiz avantajı

Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 36 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor. Peki Genya Loft'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Kağıthane sıfır borçla baştan sona yenilendi!

Hiç borcu olmadığı halde ilçeye mega yatırımlar kazandıran Kağıthane Belediyesi’nin bu başarısını Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘’ Gereksiz harcamaları kısarak yüz milyonlarca lirayı devlete kazandırdık.’’ sözleriyle açıkladı.

Kağıthane Ortabayır 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Ortabayır Mahallesi, 6282 ada, 3 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Rua Yapı'dan Hermitage Levent projesi geliyor! Yeni Proje!

Rua Yapı'nın Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde inşa edeceği Hermitage Levent projesinde satışların 1,5 - 2 yıl sonra başlaması planlanıyor..

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kağıthane Ortabayır Mahalle Konağı açıldı mı Haberi

Kağıthane Ortabayır Mahalle Konağı açıldı mı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Mayıs ayı yatırımları kapsamında Ortabayır Mahalle Konağı, Çocuk Parkı ve Meydan açılış töreninde vatandaşlarla buluştu. 


Aile Sağlık Merkezi, Muhtarlık, Hayır Çarşısı, derslikler, otopark, çocuk parkı hizmetlerini bünyesinde barındıran Ortabayır Mahalle Konağı açılış törenine Başkan Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertiirk, siyasi parti ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, STK yöneticileri ve üyeleri, Ortabayır Mahallesi Muhtarlığı Erhan Özbak ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış konuşmasında mahalle yatırımlarım anlatan Başkan Kılıç, "Geçtiğimiz yıllarda çocuklarımıza Bilgi Evi olarak hizmet veren yerleri, Beceri ve Yaşam Atölyeleri'ne dönüştürüyoruz. Artık Bilgi Evleri'ne ihtiyaç kalmadı. Okullarda çocukların ders eksiklerini okul yönetimi ücretsiz ders takviyesiyle gideriyor. Bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Yaşam ve Beceri Atölyeleri'ni hizmete açtık....