12 / 05 / 2024

Kağıthane Şehit Doğan Kılıç Parkı

Kağıthane Şehit Doğan Kılıç Parkı

Kağıthane Belediyesi ilçe genelinde yaptığı yatırımları hızla sürdürüyor. Hamidiye Mahallesi'nde yapılan yeni parka 'Şehit Doğan Kılıç' ismi verildi.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kağıthane'de, 8 katlı bir apartmandaki vurdumduymazlık yürekleri ağıza getirdi!

İstanbul Kağıthane'de, önlem almadan 8 katlı bir apartmanın 5. katındaki dairenin balkonunda tadilat yapmaya çalışan kişi tehlikeye davetiye çıkardı. Görüntüyü görenleri yüreği ağzına geldi...

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.00,00 TL sermeye bedeli ile Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Malatya Doğanşehir TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Malatya Doğanşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Doğanşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Doğanşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Doğanşehir sosyal konut projesi... 

TOKİ Sivas Doğanşar’da 608 bin TL'ye ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Doğanşar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Doğanşar 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Kağıthane Şehit Doğan Kılıç Parkı Haberi

Kağıthane Şehit Doğan Kılıç Parkı

Kağıthane Belediyesi ilçe genelinde yaptığı yatırımları hızla sürdürüyor. Hamidiye Mahallesi'nde yapılan yeni parka 'Şehit Doğan Kılıç' ismi verildi.

Hamidiye Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde yapılan parkın açılışına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kaymakam Hasan Göç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, AK Parti Milletvekili adayı Ömer Faruk Aydemir ile Şehit Doğan Kılıç'ın babası Erdoğan Kılıç, Annesi Fitnat Kılıç ve yakınları katıldı. 


Açılış töreninde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,"Görev geldiğimiz ilk günlerde kentsel dönüşüm için çalışmalara başladık ve bu çalışmayı en sağlıklı bir şekilde sürdürdük. İlçemizde yeşil alanları artırmak için park ve mesire alanlarını çoğalttık. Gerek muhtarlıkla gerekse internet üzerinden parklara isimlerini halkımızın vermesini uygun bulduk ve bu parka halkımız 'Şehit Doğan Kılıç' ismini verdi. Bu park halkımıza hayırlı olsun. Son dönemde...