02 / 05 / 2024

Kağıthane yurt inşaatı

Kağıthane yurt inşaatı

Genyap'ın sahibi Mimar İbrahim Genan, Kağıthane sınırları içerisinde 5 üniversite olduğunu ifade ederek, hem yatırımcı firmaları yurt yapmaya teşvik ettiklerini hem de kendilerinin bu konuda çalışmaları olduğunu söyledi.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Kağıthane yurt inşaatı Haberi

Kağıthane yurt inşaatı

Genyap'ın sahibi Mimar İbrahim Genan, Kağıthane sınırları içerisinde 5 üniversite olduğunu ifade ederek, hem yatırımcı firmaları yurt yapmaya teşvik ettiklerini hem de kendilerinin bu konuda çalışmaları olduğunu söyledi.


2+1 daireler isteniyor

"Artık 3+1 ve 4+1 daireler fazla talep görmüyor. Vatandaşlarımız 2+1 dairelere yöneliyor. Otopark ve güvenliğe de büyük önem veriyorlar." 


DAHA önceden fabrika binaları ve iş merkezleri yapıyorduk. Sonra konut işine geçtik. Kalite ve masraftan kaçmıyoruz. Bizim yaptığımız dairelerin hepsi satıldı ve alan insanlar buraları satmıyor. Herkes çok memnun... Artık tüm binalar sağlam yapılıyor. Kontroller sıkılaştı. insanlar sağlamlığına inanıyorlar. Şuanda yapılan projeler, depremden önceki projelerden yüzde 30 daha pahalı. Bakanlık ekstra yatırımlar da getirdi. VATANDAŞ artık iyi ve geniş bir mutfak istiyor. Bu kadınlar için ciddi bir tercih. 

Biz mutfakları ve salonları isteğe...