05 / 05 / 2024

Kağıttan Yere Yerden Duvara sergisi

Kağıttan Yere Yerden Duvara sergisi

İstanbulSMD Üyelerinin projelerinden oluşan, " Kağıttan Yere, Yerden Duvara" isimli serginin açılışı 19 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

Evine, iş yerine veya başka bir yere elektrikli süpürge almak isteyenler için Sinbo, son derece ideal bir elektrikli süpürge piyasaya sundu. Sinbo, son teknolojik özelliklerle donattığını bu elektrikli süpürgeyi çeşitli firmalarda satışa çıkardı.

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

Altın fiyatları son açıklanan veriler sonrasında 13 ayın zirvesinden düşmeye başladı. Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın! 

Akaryakıttan kazançlı çıkmak isteyenlere müjde! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın!

Akaryakıt alacak araç sahiplerine müjde. Hafta içi akaryakıt alacak, araç sahipleri sakın bu kampanyayı kaçırmayın! İşte detaylar!

Altın şu anda resmen bedava diyen Altın Piri İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bunu yapmayan başını yerden yere vuracak

Altın Piri İslam Memiş ''altın şuanda resmen bedava'' diyerek yeni rekor rakamı açıkladı. Bunu yapmayan başını yerden yere vuracak!

Altın fiyatları ters köşe yapacak! Öyle bir rakam açıklandı ki... Bu rakamı görenler başını yerden yere vuracak

Altın fiyatlarında aşağı yönlü hareketlilik devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Senol Kaan, öyle bir rakam açıklandı ki... Bu rakamı görenler başını yerden yere vuracak!

Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı.

Raks fanlı ısıtıcılar kaç TL, en uygun nereden alınır? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yatay ve dikey kullanılabilen Raks fanlı ısıtıcılar, ergonomik ve hafif yapısıyla her yere taşıma imkanı sunar. Termostatlı ve emniyetli özellikleri ile dikkat çeken Raks fanlı ısıtıcılar, kaç watt, en uygun fiyatla nerede satılıyor? İşte detaylar...

Altında son viraj! Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri olan altın için Altın Kahini İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Altında son viraj! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak.

Altın almayan çok pişman olacak! İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere atacak

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başlardı. Altındaki düşüş yatırımcıların gündeminden düşmezken ''Altın almayan çok pişman olacak''diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere atacak.

Emeklilere ikramiye gibi müjde! Anında 7.500 TL! Bunu duyan emekli kanatlanıp uçacak! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Emeklilere ikramiye gibi müjde geldi! Başvuran emekliye anında 7 bin 500 TL verilecek! Bunu duyan emeklilerin ayakları yerden kesilecek. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte bütün detaylar...

Kağıttan Yere Yerden Duvara sergisi Haberi

Kağıttan Yere Yerden Duvara sergisi

"Kağıttan Yere, Yerden Duvara" isimli İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Üyeleri Mimari Proje Sergisi 19 Ocak-3 Şubat 2017 tarihleri arasında Teşvikiye'deki Galeri Işık'ta sergilenecek.


İstanbulSMD Üyelerinin projelerinden oluşan, Duravit desteğiyle düzenlenen " Kağıttan Yere, Yerden Duvara" isimli serginin açılışı 19 Ocak'ta...