02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş 10 bin konut

Kahramanmaraş 10 bin konut

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ve KASKI Genel Müdürü Mustafa Altunok ile birlikte düzenlediği toplantıda, TOKİ işbirliğiyle 10 bin konut yapacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Gaziantep'te sene sonuna kadar tam 10 bin 350 kalıcı konut teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'te sene sonuna kadar 10 bin 350 kalıcı konutun teslim edilmesi planlanıyor.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Elazığ’da 10 bin 694 ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Elazığ'da 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ağır hasar gördüğü tespit edilen toplamda 10 bin 694 yapının yıkımına başlandı.

10 bin TL deprem yardımına haciz mi geldi? Bu kadarı da olmaz! Bakanlık resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi dairelerinin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından verilen 10 bin TL’lik deprem yardımlara haciz koyduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamu alacaklarının tahsili için 6 Şubat tarihinden itibaren bölgede hiçbir haciz uygulaması gerçekleştirilme

Depremzedelere 10 bin TL'lik destek ödemeleri başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerde konutları hasar gören vatandaşlara 10 bin TL tutarındaki Hane Başı Destek Ödemeleri verilmeye başlandı.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ve KASKI Genel Müdürü Mustafa Altunok ile birlikte düzenlediği toplantıda, TOKİ işbirliğiyle 10 bin konut yapacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

Zemzem Towers'ta Türklere öncelik! Metrekaresi 10 bin dolar!

Metrekaresi 10 bin dolar ile 15 bin dolar arasında değişen Zemzem Towers AVM'de Türk firmalara öncelik tanınıyor...

Samandıra Selective'de 10 bin TL indirimli! 197 bin 500 TL'ye!

Alper İnşaat'ın yaptığı Samandıra Selective'de son 2 dairenin satışında 10 bin TL indirimfi fiyat uygulanıyor...

Milli Emlak'tan Kastamonu'da 10 bin 750 TL'ye satılık ham toprak!

Milli Emlak Kastamonu Tosya Yukarı Kayı Köyü'ndeki ham toprak 10 bin 750 TL'den satışa sunuluyor. İhalesi 17 Ekim'de yapılacak

Kahramanmaraş 10 bin konut Haberi

Kahramanmaraş 10 bin konut

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, TOKI işbirliğiyle 10 bin konut inşa edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ve KASKI Genel Müdürü Mustafa Altunok ile birlikte düzenlediği toplantıda, Onsen ve Kurtlar mahallelerin de revize edilecek bölgeye TOKİ işbirliğiyle 10 bin konut yapacaklarını söyledi. 


Hürriyet...