02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş 10 yeni konut yapımı

Kahramanmaraş 10 yeni konut yapımı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ve KASKI Genel Müdürü Mustafa Altunok ile birlikte düzenlediği toplantıda, TOKİ işbirliğiyle 10 bin konut yapacaklarını söyledi.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

iPhone 15 Pro'da Bulunması Beklenen 10 Yeni Özellik!

Önümüzdeki eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modellerinde sunulacağı söylenen yeni özellikleri bir araya getirdik.

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Cumhurbaşkanı'ndan çiftçilere 10 yeni müjde! Tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı sona eren köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu ve özellikle çiftçilerimiz önemli müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 10 yeni müjde açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı'nın o açıklamaları...

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

Diğer illere de yayılacak mı? Kahramanmaraş’taki binalar için yeni uygulama!

Büyük deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yeni bir uygulama başlatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından başlatılan bu yeni uygulama ile binalar hakkında artık herkes bilgi sahibi olabilecek.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

TOKİ 250 adet konutla Kahramanmaraş’ta

Maddi durumu yeterli olmayan kişiler için ilk olarak 250 bin sonrasında ise 500 bin yeni konut haberini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş’ta yeni projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 10 yeni proje müjdesi! Hemen bu son dakika ilçe ilçe proje listesine göz atın!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mega kent İstanbul'da tam 5 bin 991 konut hayata geçirecek.

Kahramanmaraş 10 yeni konut yapımı Haberi

Kahramanmaraş 10 yeni konut yapımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, TOKI işbirliğiyle 10 bin konut inşa edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ve KASKI Genel Müdürü Mustafa Altunok ile birlikte düzenlediği toplantıda, Onsen ve Kurtlar mahallelerin de revize edilecek bölgeye TOKİ işbirliğiyle 10 bin konut yapacaklarını söyledi. 


Hürriyet...