28 / 04 / 2024

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.



Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde saat 19.38 sıralarında 4.3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Depremin derinliği 7.6 kilometre şeklinde kayıtlara geçti. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünün Pazarcık ilçesine bağlı Akdemir mahallesi olduğunu duyurdu. Gözlemevine göre, depremin büyüklüğü 4.2 büyüklüğünde ve 3 km derinliğindeydi. 

 Sondakika...Kahramanmaraş ta yeni bir deprem daha oldu! 

Türkiye'de son depremin etkileri devam ediyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından çevredeki 11 ilde artçı sarsıntılar devam ediyor. Hatay'da 20 Şubat'ta meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki artçı sarsıntıların ardından Bingöl, Diyarbakır, Malatya ve Adıyaman'ı da depremler vurdu. Bölgedeki artçı sarsıntılar ile AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden gelen veriler haber haline getirildi. İşte 1 Mart Çarşamba günü meydana gelen en son depremlerin listesi... 


Geri Dön