03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş afad konut kura çekimi 2015

Kahramanmaraş afad konut kura çekimi 2015

Kahramanmaraş'ta, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından afet riski taşıyan 3 mahalledeki aileler için yaptırılan konutların kuraları çekildi.

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta korkutan deprem, 56 bin artçı deprem yaşandı...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD deprem hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Son Dakika Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Kahramanmaraş'a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Kahramanmaraş afad konut kura çekimi 2015 Haberi

Kahramanmaraş afad konut kura çekimi 2015

Kahramanmaraş'ta, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından afet riski taşıyan 3 mahalledeki aileler için yaptırılan konutların kuraları çekildi. AFAD İl Müdürü Mustafa Gültekin, Valilik Fikret Kiraz Toplantı Salonu'ndaki törende, çeşitli tarihlerde meydana gelen doğal afetlerde 3 ayrı mahallede bazı evlerinin kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Depremden hasar gören 36 aile için konut yapımına başlandığını belirten Gültekin, "Binalar tamamlandı ve son kontrolleri de yapıldı. Kura çekiminin ardından hak sahiplerine binaları teslim edeceğiz. Konutları yaklaşık 1 milyon 914 bin liraya ihale ettik. Kişi başı ortalama maliyeti de 60 bin lira oldu. Vatandaşlarımız bu ücreti 2 yıl geri ödemesiz 18 yılda ödeyecek"...