02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş arsa

Kahramanmaraş arsa

Kahramanmaraş ili Elbistan Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Elbistan ilçesinde yer alan 48 adet arsayı satıyor. İşte tüm ayrıntılar...

O ilde yüzde 25 peşinat ve 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satılıyor. İşte fiyat bilgisi...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 45 arsa satılacak!

Giresun ve Kahramanmaraş'ta yer alan 45 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 28 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki ilde arsa ve restoran satılacak! 

İki ilde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Adana ve Kahramanmaraş'ta yer alıyor.

3 ilde 4 arsa ve arazi satılacak! 226.4 milyon TL'lik dev satış!

Antalya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

İki ilde satılık 14 arsa!

Ankara ve Kahramanmaraş'da yer alan toplam 14 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

İki ilde satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş ve Van'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Ocak ve 24 Ocak'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 400,08 metrekare arsayı satıyor. İşte detaylar...

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 1.922 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Aralık'ta! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan 1.922,13 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş arsa Haberi

Kahramanmaraş arsa

Kahramanmaraş ili Elbistan Belediye Başkanlığı tarafından, Kahramanmaraş ili, Elbistan ilçesinde yer alan 48 adet arsa satışa sunuluyor. 

Kahramanmaraş Elbistan'da yer alan arsalar için satış ihalesi 1 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. 

Elbistan Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri 85 metrekare ile 7 bin 377 metrekare arasında değişiyor. 

Arsaların imar durumları, konut, ticari ve plan dışı olarak belirtildi. Arsalar için 403,73 TL ile 67 bin 877 TL arasında değişen geçici teminat bedelleri belirlendi. 

Kahramanmaraş Elbistan'da yer alan arsaların fiyatları ise 13 bin 457 Türk Lirası'ndan başlıyor, 2 milyon 238 bin 720 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Elbistan Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

İLAN
ELBİSTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR
       
1  –...