04 / 05 / 2024

Kahramanmaraş başvuruları

Kahramanmaraş başvuruları

Kahramanmaraş'ta 424 kent için yağun başvuru geldi. Onikişubat Belediye Başkanı Belediyemiz de bu çalışmaya Hanefî Mahçiçek, başvuruların yapıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne gelerek, kayıtlar hakkında bilgiler aldı.

Deprem dayanıklılık testi başvuruları günde 300'den haftada 10'a düştü!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen deprem felaketinden sonra büyük bir artış gösteren deprem dayanıklılık testi başvurularında büyük düşüş yaşandı. 

Depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

MEB tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki öğretmenlere iller arası tayin hakkı verildi. Peki depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

AFAD duyurdu! Başvurular başladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük 2 depremin ardından Afetzede Barınma Desteği başvurularının e-devlet üzerinden başlatıldığını bildirdi.

Kahramanmaraş depremi sonrası DASK başvuruları arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken, DASK başvurularının da arttığı belirtildi...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir 2020 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan 7 adet konut için başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş TOKİ 2020 başvuruları!

TOKİ Kahramanmaraş 2020 başvuru bedeli ne kadar? Kahramanmaraş TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? Kahramanmaraş TOKİ  2020 başvuruları ne zaman? Kahramanmaraş TOKİ 2020 başvuru şartları neler? İşte detaylarıyla TOKİ Kahramanmaraş 100 bin sosyal konut projeleri 2020...

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubunda yer alan 72 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan 89 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Pazarcık TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesindeki konutlar için başvurular başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kahramanmaraş başvuruları Haberi

Kahramanmaraş başvuruları

Onikişubat Belediye Başkanı Belediyemiz de bu çalışmaya Hanefî Mahçiçek, başvuruların yapıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne gelerek, kayıtlar hakkında bilgiler aldı. 


Burada müracaatta bulunan vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Mahçiçek, seçimden önce verdikleri taahhütlerden birini daha yerine getirdiklerini söyledi. 

Proje kapsamında engelli vatandaşlar için de kontenjan ayırdıklarım ifade eden Mahçiçek, "O süreçte bir konut projemiz olacağmı söylemiştik. 


Gerekli çalışmaları yaptık ve dar gelirli vatandaşlarımızı, hemşerilerimizi konut sahibi yapmak için girişimlere başladık, ilk etapta 424 tane konut yapacağız. Bunun 24 tanesini engelli kardeşlerimize ayırdık. 


Doğrusu bu gerekliydi, onları göz önünde bulundurmamız lazımdı. 


Bu nedenle girişte katlanmızdaki 24 daireyi onlar için kontenjan olarak ayırdık. Bunun dışında bu kayıtlar tamamlanacak. 

Gördüğünüz gibi çok ciddi talep var. Keşke bu taleplerin tümünü karşılayabilsek ama ilk etapta yapabileceğimiz bu kadar, inşallah...