07 / 05 / 2024

kahramanmaraş belediyesi gölkent evleri

kahramanmaraş belediyesi gölkent evleri

Gölkent Toplu Konut kura sonuçları listesi ve yedek üye listesi açıklandı...

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Japon profesör Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Japonya Tohuku Üniversitesi Profesörü Shinji, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş Göksun'a 376 yeni konut!

Kahramanmaraş İli Göksun İlçesi Yantepe Mah. 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 26 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi 26 Ağustos'ta!

Kahramanmaraş İli Göksun İlçesi Yantepe Mah. 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 26 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 12.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 253 bin 606,40 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihale tarihi 19 Mart 2019 olarak açıklandı. 

Güngören Belediyesi'nden risk taşıyan binanın tahliye edilmesi açıklaması!

Güngören Belediyesi, Güngören'de yıkılma riskine karşı boşaltılan bina ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, binanın tedbir amaçlı boşaltıldığı belirtildi.

Balıkesir Gönen'de 3.6 milyon TL'ye satılık 89 arsa!

Gönen Belediyesi, Gündoğan Mahallesi'ndeki 49, Hasanbey Mahallesi'ndeki 40 arsa olmak üzere toplam 89 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

kahramanmaraş belediyesi gölkent evleri Haberi

kahramanmaraş belediyesi gölkent evleri

Kahramanmaraş Belediyesi'nin öncülüğünde inşa edilen Gölkent Toplu Konut kura sonuçları açıklandı.


Gölkent Toplu Konut kura listesi için tıklayınız

Gölkent Toplu Konut yedek üye listesi için