05 / 07 / 2024

kahramanmaraş Beton Santrali Projesi

kahramanmaraş Beton Santrali Projesi

Nur- En Enerji Üretim San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kahramanmaraş İli, Nurhak İlçesi Umutlu Köyü mevkiinde Umutlu Barajı, HES, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi yapılması planlanıyor.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'nın çimentoculara verdiği süre doldu: 12 yeni beton santrali için düğmeye bastı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, resmi X sosyal medya hesabından beton fiyatlarının makul seviyeye gelmesini planlayarak, 12 adet yeni beton santrali kurulması için düzenleme yaptıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremler için bir rapor daha! KTÜ açıkladı: Beton kalitesi limitlerden çok düşük!

Trabzon’dan afet bölgesine giden KTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı İşleri Daire Başkanlığı öğretim üyelerinden oluşan 15 kişilik uzman heyet, ön verileri paylaştı. Beton kalitesi limitlerden çok düşük!

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası’ndaki beton inşaat tepki çekiyor!

Kahramanmaraş’ın 12 Şubat ilçesi sınırları içerisinde bulunan Başkonuş Yaylası’na beton bina inşa ediliyor. İnşaata CHP İlçe Başkanı Ünal Ateş'ten tepki geldi. 

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Pendik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık beton santrali ve müştemilatı!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7488 ada, 3 parselde yer alan beton santrali ve müştemilatını 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne özel beton santrali kuruluyor!

Cephanelikte yapımı başlayan Şehir Hastanesi inşaatında önemli bir gelişme oldu. Hafriyat çalışması tamamlanmakta olan ve Ocak ayında hastanelerin temel çalışmasının başlayacağı şehir hastanesinin inşaat alanı içinde beton santrali kuruluyor.

Lapseki Belediyesi beton santrali kuruyor!

Lapseki'de belediye beton santrali kuruyor. Beton santrali kurulacak alana giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz:" Biz uzun bir süredir beton santrali kurabilmek için çalışma yapıyorduk bu yaklaşık olarak 3 ayı buldu" dedi.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Elkon, Rusya’ya 10 beton santrali sattı!

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı ihracatçısı’ Elkon, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesiyle iki ayda Rusya’ya 10 adet beton santrali sattı.

kahramanmaraş Beton Santrali Projesi Haberi

kahramanmaraş Beton Santrali Projesi

Nur- En Enerji Üretim San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kahramanmaraş İli, Nurhak İlçesi Umutlu Köyü mevkiinde Umutlu Barajı, HES, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek.



Toplantı Yeri: Biçin Köyü Köy Meydanı

Toplantı Yerinin Adresi: Biçin Köyü Köy Meydanı Nurhak/ Kahramanmaraş

Toplantı Tarihi: 26.09.2013

Topalntı Saati:...