06 / 05 / 2024

kahramanmaraş bulvar projeleri

kahramanmaraş bulvar projeleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kahramanmaraş'ın o ilçeleri için son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta inşa edeceği yeni projeler için düğmeye bastı. Peki tarihlerin tek tek açıklandığı TOKİ Kahramanmaraş projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Hayata geçirdiği konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projeleri için düğmeye bastı.

Kahramanmaraş TOKİ 2020 başvuruları!

TOKİ Kahramanmaraş 2020 başvuru bedeli ne kadar? Kahramanmaraş TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? Kahramanmaraş TOKİ  2020 başvuruları ne zaman? Kahramanmaraş TOKİ 2020 başvuru şartları neler? İşte detaylarıyla TOKİ Kahramanmaraş 100 bin sosyal konut projeleri 2020...

kahramanmaraş bulvar projeleri Haberi

kahramanmaraş bulvar projeleri


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.  

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kent içi ulaşımını rahatlatmak amacıyla yapımına başladığı yeni bulvarlarda çalışmalarını sürdürüyor. Öğle saatlerinde düzenlenen bir programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte yapımı hızla devam eden ve kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan bulvar çalışmalarını yerinde inceledi.  Fen İşleri Daire Başkanı Harun Buz’un çalışmalarla ilgili bilgi aktardığı inceleme gezisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ve Vali Güvençer çalışmalarla ilgili bir durum değerlendirmesi yaptılar. Bulvar çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Erkoç, yolların kısa sürede bitirilerek hizmete gireceğini söyledi.



Kahramanmaraş Büyükşehir...