10 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Ekinözüne yeni mesire alanı mı yapılacak

Kahramanmaraş Ekinözüne yeni mesire alanı mı yapılacak

Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’ne 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Bitlis'te binaların arasında kaybolan tarihi yapılar gün yüzüne çıkarılıyor!

Bitlis'te Osmanlı döneminden kalan ve zamanla yapılan binaların arasında kaybolan tarihi yapılar, gün yüzüne çıkıyor.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi mecliste!

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Kahramanmaraş Ekinözüne yeni mesire alanı mı yapılacak Haberi

Kahramanmaraş Ekinözüne yeni mesire alanı mı yapılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’nde Yukarı İçme bölgesine 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.


Çalışmaları başlayan ve sosyal tesislerinin temeli atılan mesire alanın Ekinözü’ne ve İçmeler’e ayrı bir değer katacağını belirten Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ekibine teşekkür etti.


Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce yerli turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yukarı İçme bölgesinin çehresini değiştirecek mesire alanı projesinin startını verdi. Mesire alanı; yeşil dokusu, havuzu, sosyal tesisleri, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları ile ziyaretçilerin özel zaman geçirmelerine imkan tanıyacak. İlk kazması vurulan mesire alanının en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, ilçedeki diğer çalışmalar ve mesire alanı...