06 / 05 / 2024

kahramanmaraş elbistan bölge hastanesi nereye yapılacak

kahramanmaraş elbistan bölge hastanesi nereye yapılacak

Kahramanmaraş’ ta Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık’ ta ihalesi yapılan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’ nin temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...

Kahramanmaraş depremlerinde ürkütücü tablo! Bölgedeki sanayicilere maliyeti 170 milyar lirayı bulacak!

Kahramanmaraş depremlerinin bölge sanayisine maliyeti 170 milyar lirayı bulacak. Bakan Varank, depremden etkilenen sanayicilere ve KOBİ’lerin bu zorlu süreci atlatmaları için gerekli destekleri sağlayacaklarını açıkladı.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

Kahramanmaraş Elbistan'da iki imar planı onaylandı!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında onaylandı.

Trabzon Şehir ve Bölge Planlama Ofisi açıldı!

Trabzon Şehir ve Bölge Plancısı Müge Faiz'in sahibi olduğu Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Kahramanmaraş Caddesi'nde açıldı. Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 6.9 milyon TL'ye 2 gayrimenkul satıyor!

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nde inşaatın başladığı Ekim 204'ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi 2016 Aralık'ta tamam!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Kahramanmaraş Elbistan OSB altyapı ihalesi 20 Kasım'da!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi İçme suyu isale hattına ait altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elbistan Bölge Hastanesi’nin yüzde 80’i tamamlandı!

Teknik ve fiziki özellikleri ile Türkiyenin sayılı sağlık merkezlerinden biri olan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin poliklinik katlarında kaba inşaatın yüzde 80’i tamamlandı.

Elbistan Bölge Hastanesi'nde deprem izolatörlerinin montajına başlandı!

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin inşaatını üstlenen KLV İnşaat'ın Şantiye Şefi Timuçin Evci, inşaatta kullanılacak malzemenin 8.0 şiddetindeki depreme dayanıklı olduğunu söyledi.

kahramanmaraş elbistan bölge hastanesi nereye yapılacak Haberi

kahramanmaraş elbistan bölge hastanesi nereye yapılacak


AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 100 odası tek kişilik olan ve 450 yatak kapasitesine sahip hastanenin temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün Elbistan’da büyük bir hizmetin yaklaşık 450 yatak kapasiteli, 100 yatak tek kişilik olan ve milletimize VIP hizmet edecek olan büyük bir bölge hastanesini açıyoruz” dedi.


Kahramanmaraş’ta Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık’ta ihalesi yapılan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın girişimleri ile Elbistan ve bölgesine kazandırılan 300 Yataklı Yeni Elbistan Devlet Hastanesi’nin temel atma törenine; Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Nurettin Alpman, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Alay...