03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı projesi

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte haberin ayrıntısı ve 30 Ekim 2023'te meydana gelen son depremler listesi...

Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Küçükçamurlu Köyü'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak bildirildi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! O il yine depremle sarsıldı! Acil bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

Son dakika az önce deprem oldu! Kahramanmaraş’ta korkutan deprem! 

AFAD son dakika deprem açıklaması yaptı. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 15.42’de 3,8 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem 11 kilometre derinlikte oldu.

SON DAKİKA! Kahramanmaraş’ta deprem oldu!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede devam eden artçı sarsıntılara bir yenisi daha ekledi. Saat 17.20’de Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 2.6 şiddetinde sarsıntı yaşandı.

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

SONDAKİKA! Az önce Kahramanmaraş'ta deprem oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığını duyurdu.

O ilde peş peşe iki deprem oldu! Yer bilimci Naci Görür yeniden uyardı: Göksun hattı zorlanıyor!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana’da 3 dakika arayla yaşanan iki depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, Göksun hattı zorlandığına vurgu yaptı. İşte o açıklama...

SONDAKİKA: 5 şiddetinde bir deprem oldu!

Kahramanmaraş Göksun'da bugün iki deprem meydana geldi. İlk depremin büyüklüğü 5, ikincisinin ise 4,1 olduğu belirtiliyor. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi, ikinci depremin büyüklüğünü 4,1 olarak kaydetti.

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden hissedildi!

AFAD verilerine göre; Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 12.39 kilometre olarak hissedilen depremin sarsıntısı çevre illerden de hissedildi.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı projesi Haberi

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, açılışa hazırlanan Göksun Millet Konağı ve Meydan çalışmalarında incelemelerde bulundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Güngör'e incelemelerde Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yatırımın hayırlı olmasını diledi. Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize kütüphanesi, çok amaçlı salonları ile 7’den 70’e tüm hemşerilerimize hizmet verecek millet konağı kazandırma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda önemli bir mesafe aldık. Hamdolsun, projelerimizden biri olan Göksun Millet Konağı ve Meydanı tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İlçenin Yeni Yaşam Merkezi 

Proje ile ilgili bilgi aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, tesisin kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Güngör, “Eski belediye iş merkezinin bulunduğu alanda Göksun Millet Konağı ve Meydanı projemizi hayata...