01 / 07 / 2024

Kahramanmaraş Göksunda sosyal tesis inşaatı son aşamada

Kahramanmaraş Göksunda sosyal tesis inşaatı son aşamada

Kahramanmaraş Göksun'da sosyal tesis inşaatı son aşamada Fatih Mehmet Erkoç, Göksun ilçesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür fay hattını işaret etti ve uyardı! Stres transferi yükseldi...

Türkiye'nin deprem riskli ile ilgili deprem bilimciler neredeyse her gün uyarılar yapıyor. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bugün saat 06.31'de Kahramanmaraş Göksun ilçesinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı.

Faizler çıldırdı! 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 15 milyon TL'ye dayandı!

Ev almak isteyenler konut kredisi faizleri ile ilgili son durumu merak ederken, Gayrimenkul Uzmanından da çarpıcı bir paylaşım geldi. Murat Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesinin 15 milyon TL'ye dayandığını belirtti.

Buğra Gökce: Kirada yüzde 25 zam sınırının kaldırılması konut krizini çözmez!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiralarda yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasının konut krizini çözmeyeceğini belirtti.

Mert Başaran duyurmuştu! O evin fiyatı 6 ayda 3'e katladı!

Konut satışlarının durma nokatasına geldiği şu günlerde sosyal medyanın gündemine düşen evin fiyatı dikkat çekti. Mert Başaran'ın, 6 ay önceden tavsiye ettiği evin fiyatı üçe katladı. İşte o ev...

Bağdat Caddesi'ndeki 2+1 evin maliyeti ne kadar? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hedabı X'ten Bağdat Caddesi'ndeki bir evin maliyetini hesapladı. İşte ayrıntılar...

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

Binalarda her katta büyüyen balkon yapılır mı? İşte örneği! 

Depreme dayanıklı binalar ve yönetmeliğe uygun olmayan binaların görselleri sosyal medyada sık sık paylaşılıyor. Her katta balkonları büyüyen binaya yorum yağdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

Kahramanmaraş Göksunda sosyal tesis inşaatı son aşamada Haberi

Kahramanmaraş Göksunda sosyal tesis inşaatı son aşamada

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı son aşamaya gelen Göksun ilçesindeki sosyal tesiste incelemelerde bulundu. Her ilçeye sosyal tesis yapma gayretinde olduklarını dile getiren Erkoç, "Bu sosyal tesis, kadın aile, gençlik spor, sosyal hizmetler şube müdürlüklerimizin kullanacağı çok amaçlı salonların bulunduğu bir mekan olacak" dedi. 


ÖNEMLİ EKSİKLİKTİ 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü sosyal tesisin Göksun'da önemli bir eksiği gidereceğini, ilçe halkının bu hizmetten duyduğu heyecan ve memnuniyeti dile getirdi. Tesiste, bay ve bayan taziye evi, yaşlılar dinlenme salonu ve berberi, internet salonu, kütüphane ve okuma salonu bulunuyor. 


Sabah...