03 / 05 / 2024

kahramanmaraş Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi

kahramanmaraş Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı sosyal tesisi halkın hizmetine sundu.

Konut fiyatları dolar bazında gıdım gıdım aşağı gidiyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar konut birim fiyatlarının gıdım gıdım aşağı gittiğini söyledi.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Osmanlı'dan günümüze kira çıkmazı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Osmanlı'dan günümüze kira çıkmazı'' analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

EYT 5000 gün mü 5400 gün mü? EYT prim gün şartı var mı? 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası EYT sonunda meclise geldi detayları ve nasıl şekilleneceği ise merak konusu. EYT'li olmaya hak kazananlar da dahil herkesin merak ettiği, EYT 5000 gün mü 5400 gün mü? EYT prim gün şartı var mı? soruları artık yanıtlarına kavuşacak 

Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara maddi destek sağlıyor. Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak? 2023 Aile Destek ödemeleri...

Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremde ölü ve yaralı sayısı artıyor. Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

Güniş Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güniş Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Günay Erdost tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şekerci tarafından kuruldu.

kahramanmaraş Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi Haberi

kahramanmaraş Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahçelievler Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi halkın hizmetine sunuldu.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından Dulkadiroğlu İlçesi Bahçelievler Mahallesi yapılan Bahçelievler Taziye Evi ve Sosyal Tesis Binası'nın arsa alanı yaklaşık 2300 metrekaredir. Bu alanın içerisine yapılan Taziye Evi ve Sosyal Tesis Binasının oturum alanı 550 metrekare olup yaklaşık 1750 metrekare kapalı alana sahiptir. Bu kapalı alan içerisinde; sığınak, bay-bayan taziye evi, kütüphane, internet salonu, yaşlılar dinlenme salonu, Aile ve sosyal yaşam merkezi yer alıyor.  



Kahramanmaraş Büyükşehir...