08 / 05 / 2024

Kahramanmaraş hastane yapımı

Kahramanmaraş hastane yapımı

Kahramanmaraş'taki yatırımlara, sağlık personeli sayısına ve il merkezine hastane yapılmamasının nedenleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta hastane yapılmasının nedenleri meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'taki yatırımlara, sağlık personeli sayısına ve il merkezine hastane yapılmamasının nedenleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Kahramanmaraş Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı sosyal tesisi halkın hizmetine sundu.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

Kahramanmaraş'ta yol yapım ve onarım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe daha temiz ve daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için projelendirdiği Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Kahramanmaraş hastane yapımı Haberi

Kahramanmaraş hastane yapımı

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş'taki yatırımlara, sağlık personeli sayısına ve il merkezine hastane yapılmamasının nedenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztunç, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Öztunç, ''Kahramanmaraş, Büyükşehir olması ve iktidar partisine seçimlerde yoğun bir destek vermesine rağmen sağlık yatırımlarından yeterince pay alamamaktadır. Yeterince uzman sağlık personeli bulunmayan hastanelerimiz teknik donanım yönünden de yetersizdir. Özellikle kanser hastalarının birçok tetkikleri başka illere sevk edilmektedir. Hastanelerimizin bu hali Kahramanmaraş'ımıza yakışmayan bir görüntüdür. Son zamanlarda basına, yeni sağlık yatırımlarıymış gibi servis edilen sağlık yatırımları doğru olmayıp, bu yatırımlar önceki yıllara ait yatırımlar olup sadece yerleri değiştirilmiş ve bunlara herhangi bir artı proje eklenmemiştir.'' diye konuştu. 

Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un soruları:
1- 2016 ve 2017 yıllarında Sağlık Bakanlığından çıkan l.ve 2....