27 / 09 / 2024

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Kahramanmaraş Valiliği ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol gereği eğitim alanında 18.5 milyon liralık yatırım yapacağız.

Milli Emlak'tan 30 bin TL'ye arsa satışı başlıyor...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde 30 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı gerçekleştireceği kaydedildi. 

Kahramanmaraş'taki TOKİ mağdurları arsalarını istiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İlk Arsam programı kapsamında mağdur edilen vatandaşları dinledi.

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kahramanmaraşlılar müjde! 9 bin 800 deprem konutu yıl sonunda teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 9 bin 800 deprem konutunun yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

TOKİ'den Kahramanmaraşlılara 250 yeni konut müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi kapsamında 250 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

TOKİ'den Kahramanmaraş'a son dakika ucuz konut müjdesi! Kahramanmaraş'ın o ilçesine 210 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projesi Kahramanmaraş'ta hayata geçirilecek. İşte Kahramanmaraşlıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Haberi

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Büyükşehir belediye başkanı olarak göreve başlamamın üzerinden bir yıl geçti. Bu süre içinde Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi başta olmak üzere ilçelerimizde de birçok yapılaşmaya imza attık. Ulucami Tünel Kavşak Projesi'yle ilk çalışmalarına başlayan belediyemiz, bu projeyi ağustos ayında bitirerek, bölge trafiğini rahatlatmayı hedefliyor. Bunun yanında; Valilik Kavşağı, SGK Kavşağı, Kıbrıs Meydanı Kavşağı, Tükel Kavşağı, Çukurova Anadolu Lisesi Kavşağı çalışmalarına da yakın süreçte başlayacağız. Yönetime geldiğimiz bir yıllık süre zarfında, il genelinde 210 kilometre asfalt, satih kaplama ve parke yol çalışmalarını tamamladık. Aynı zamanda 376 kilometre stabilize yol çalışmasını da bitirdik. 410 bin metrekare bordür ve parke döşemesini tamamlayarak, önümüzdeki üç yıl içinde toplamda bin 500 kilometre asfalt yol ile 500 kilometre stabilize yol çalışmasını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 



Bölgenin yapısına uygun...