19 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Mağaralı ökkeş caddesi

Kahramanmaraş Mağaralı ökkeş caddesi

Onikişubat İlçesi'ne bağlı Mağaralı Mahallesi Muhtarı Ömer Saygılı, mahallede yapılan çalışmaları değerlendirdi Kahramanmaraş'ın en eski yerleşim yerlerinden olan Mağaralı Mahallesi ismini Mağaralı Ökkeş'ten alıyor.

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

BİM'de 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 2 Aralık kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte BİM kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

Fi Yapı mağdurları 9 Aralık'ta toplanıyor!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz günlerde başladığı eylemlerine ara vermeden devam ediyorlar. Fi Yapı mağdurları 9 Aralık Pazar günü Fi Side proje alanı önünde toplanacaklar. 

Dünyanın en saçma binası Kahramanmaraş'ta!

Google’da ‘dünyanın en saçma binası’ olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan Kahramanmaraş’taki yarısı kullanılmayan sarı kırmızı mavi renkli bina, yüksek maliyet sebebiyle yıkılmadığı için kentin silüetini de bozmayı sürdürüyor.

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Nef mağazaları 21 Aralık'ta açık artırmaya çıkıyor!

Nef mağazaları 21 Aralık Perşembe günü açık artırmaya çıkıyor. Projelerde mağaza fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda hummalı çalışma!

Yol yatırımlarına devam edenKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Kahramanmaraş Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 13 Aralık 2016 Salı günü toplandı.

Kahramanmaraş Mağaralı ökkeş caddesi Haberi

Kahramanmaraş Mağaralı ökkeş caddesi

Onikişubat İlçesi'ne bağlı Mağaralı Mahallesi Muhtarı Ömer Saygılı, mahallede yapılan çalışmaları değerlendirdi Kahramanmaraş'ın en eski yerleşim yerlerinden olan Mağaralı Mahallesi ismini Mağaralı Ökkeş'ten alıyor. 


Mağaralı Mahallesi'nin eski yerleşim yerlerinden olduğunu kaydeden Muhtar Saygılı: "Mahallemiz konum itibarı ile şehrin merkezindedir. Mahallemizde 4557 seçmenimiz vardır. Hane sayısı ise, 2000 civarı. 

Nüfusumuz da yaklaşık on bin kişi. Nüfus yoğunluğu olarak oldukça kalabalık bir mahalledir" dedi. 


DAR SOKAKLAR DOĞALGAZ ÇALIŞMASINA ENGEL OLUYOR 


Mahallede doğalgaz çalışmalarının yarım kaldığını ifade eden Muhtar Saygılı; "Mahallemiz yerleşim olarak tarihi çok eskilere dayandığından çok dar sokaklarımız var. Mahallemizin birçok yerinde doğalgaz çalışması yapıldı, ne var ki, bu dar sokaklar yüzünden çalışmalar yarım kaldı. 

Mahallenin yaklaşık olarak üçte ikisinde doğal gaz olmasına rağmen üçte birinde yok. Bu konuda yetkili mercilere gereken müracaatlarda bulunduk ve...