23 / 07 / 2024

kahramanmaraş Musabeyli İmam Hatip Lisesi

kahramanmaraş Musabeyli İmam Hatip Lisesi

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Musabeyli ilçesi İmam Hatip Lisesi yapımı için İl Genel Meclisi aldığı 6 Temmuz 2015 Tarih ve 51 Sayılı kararla Musabeyli ilçe merkezindeki toplam 17 bin 264,45 metrekarelik arsayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne t

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı yatırımlardan biri olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta Teknokent temeli atıldı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) Teknokent Yönetici A.Ş. idare binası ve kuluçka merkezinin temeli törenle atıldı.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı son sürat sürüyor, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi 9 dönüm bahçeye sahip olacak.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İHL yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve pansiyonun inşaatı son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 derslikli imam hatip lisesi ve 300 öğrenci kapasiteli yurt inşa ediyor. İşte Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve yurt inşaatında son durum şöyle..

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İHL'de katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Dönüklü İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından Dönüklü Mahallesi’ne yaptırılan, İmam Hatip Ortaokulu Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katılımıyla eğitim öğretime açıldı.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde son durum!

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eğitim alanındaki 25 milyonluk yatırımlarına Tenzile Erdoğan 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon yapımı devam ediyor.

Kahramanmaraş'taki İmam Hatip Lisesi'nin arsa tahsisi yapıldı!

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Musabeyli ilçesi İmam Hatip Lisesi yapımı için İl Genel Meclisi aldığı 6 Temmuz 2015 Tarih ve 51 Sayılı kararla Musabeyli ilçe merkezindeki toplam 17 bin 264,45 metrekarelik arsayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne t

Kahramanmaraş uluslararası tekstil zirvesine ev sahipliği yaptı!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliğiyle Kahramanmaraş’ ta ‘Uluslararası tekstil zirvesi’ gerçekleştirildi....

Kahramanmaraş'ta bir inşaat alanında tarihi yapılar bulundu!

Kahramanmaraş'ta inşaat yapılacak arsada sürdürülen temizlik çalışması sırasında tonozlu yapılar bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Küçükdağlı: "Konuyla ilgili Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'na bilgi verildi" dedi...

Kahramanmaraş Kandil Barajı elektrik üretimine başlıyor!

Türkiye'nin en önemli akarsularından birisi arasında yer alan Kahramanmaraş'ta Ceyhan Nehri üzerindeki Kandil Barajı'nda kurulan elektrik santrali üretime başlıyor. EnerjiSA Proje Müdürü Erdem Çörekçioğlu Kandil Barajı'nda yılda 539 milyon KW/h enerji üre

kahramanmaraş Musabeyli İmam Hatip Lisesi Haberi

kahramanmaraş Musabeyli İmam Hatip Lisesi

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Musabeyli ilçesi İmam Hatip Lisesi yapımı için İl Genel Meclisi aldığı 6 Temmuz 2015 Tarih ve 51 Sayılı kararla Musabeyli ilçe merkezindeki toplam 17 bin 264,45 metrekarelik arsayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildiğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Karakuş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan ve arsa olmadığı için inşaatına başlanamayan Musabeyli ilçesi İmam Hatip Lisesi yapımı için İl Genel Meclisi aldığı 6 Temmuz 2015 Tarih ve 51 Sayılı kararla Musabeyli ilçe merkezindeki toplam 17 bin 264,45 metrekarelik arsayı İmam Hatip Lisesi ve müştemilatı yapılmak üzere Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis ettiklerini ifade ederek, “Yapılacak yatırımla bölge için ihtiyaç duyulan okulla ilgili arsada önümüzdeki günlerde ihale işlemlerinin yapılarak çalışmalara başlanılması planlanıyor....